sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smartphone, co poleciecie?

Witam Wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem smartphona. Chcę na ten cel przeznaczyć 700-800zł. Zastawiam się nad kupnem Iphone 4, Sony xperia S, Samsung Galaxy III. Co możecie powiedzieć o tych modelach? A może ma ktoś do odsprzedania? Dzęki!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smartphone, co poleciecie?

Daruj sobie - jak masz się zastawiać to lepiej kup sobie zwykłą komórkę :P

galaxy s3 duży wyświetlacz dobry procek dobra grafika sporo ramu pamięci wbudowanej miałem go polecam

Samsung:)

iPhone :D

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ja polecam LG L5 lub LG L5 II. BARDZO DOBRE TELEFONY Ewentualnie LG L9

Jeżeli już smartphone to Samsung. Jest to dobra koreańska firma.
Jeżeli chodzi o Apple to też polecam, lecz ten posiada gorszy aparat.
Fakt jest taki , że do obu z powyższych modeli musisz wymienić kartę SIM, na nową - microSIM. Taka wymiana jest bezpłatna (zgodnie z nowym prawem telefominikacyjnym UKE, wprowadzonym od 1.07.2013r ) , za free w T-Mobile, Play lecz jeżeli posiadasz starą ofertę abonamentową Plusa lub Orange to mogą coś od ciebie wziąźć.
Jeżeli masz prepaid (ofertę na kartę) w Play lub T-Mobile to śmiało w każdym salonie w Polsce za darmo wymienisz kartę sim na micro wraz z adapterem - jeżeli chciałbyś powrócić do satarszego modelu. wkładasz micro w atrapę sim i korzystasz ze starszego tel.

jeżeli chciałbyś mieć naprawdę super smartfon to polecam Galaxy S4.

PS; taka ciekawostka: iPhone 4 i 4s posiadają procesory, układy graficzne i większość wnętrza od Samsunga :) jedynie aparat i modem 2G/3G oraz bateria są od Apple

Smartphone? Nie polecam, po kilkunastu miesiącach noszenia cegły w kieszeni zatęskniłem już za zwykłą komórką! Na szczęście stara dobra nokia 6700 została w zapasie ;)

Smartfonów jest tyle na rynku, że wielu z nas ma ogromy problem z wyborem właściwego modelu... Jeżeli nie uzyskasz na tym forum satysfakcjonującej odpowiedzi to sprawdź sobie tą porównywarkę telefonów http://comperio.co/ - zjedź tam niżej i będziesz miał najczęściej porównywane... Zwykle są to telefony najchętniej kupowane przez internautów.

Samsung:) - większy, dobry aparat, czuły wyświetlacz i gorilla glass

LG Nexus 4 - telefonik firmowany przez google, wszystkie aktualizacje w pierwszej kolejności :) 4-dzeniowy procesor, aparat 8 mpx, pamięć 16 giga, RAM - 2 giga, gorilla glass, ładowanie bezprzewodowe, wyświetlacz 4,7"

mi śmiga bez zarzutu, w rankingach wygrywa z S3 a jest tańszy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org