Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DURA LEX!!! |
Własnie pojawił sie na Łomżyńskiej scenie muzycznej nowy zespoł h/c punk post rock. Już niedługo zadiebiutuyje publicznie 16 czerwca w bonarze odbecie sie koncert 3 moze 4 zespołów gdzie główna gwiazda koncertu bedzie zespoł Prana gdzie D.L. bedzie jednym z supportów:D wiecej informacji na temta zespołu na oficjalnej stronie kapeli: www.duralex.go.pl albo na zagraniczny serwis My Space: www.myspace.com/duralex1 True Faith
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DURA LEX!!! |
Dodaj to do kalendarza wydarzeń na stronie głównej, forum nie jest miejscem na to. Pozdrawiam
|
|
Wklej se to w buty będziesz wyższy??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Jak mam niby wkleic:/?? już próbowałem ale tam sa tylko 3 daty 2003 2004 i chyba 2005 2006 nie ma wiec nie wiem jak True Faith
|
|
wez co za chłam ty tu propagujesz jakis punk rock to nie wydarzenie kulturalne tylko diskopolowa potupaja
|
|
Jestes za glupi zeby skumac o co chodzi w takiej muzie ;] elo elo, hwdp, rozp*** glosniki - to cos dla Ciebie
|
|
666: zamknij japę satanistyczny pomiocie Twego megazłego guru... punk-rock ma podobną genezę co uliczny hip-hop - bunt wobec systemu... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a coz jest takiego w punk rocku?? czcicie kury palone na stosie z tego co wiem ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
trafne spostrzezenie, gratuluje ;] >>(...) pokój nam wszystkim, po ch*** nam spory(...)<< haha
|
|
a coz takiego jest w hip-hopie? pierdolenie o tym jaka to policja straszna i jaka to marichuana jest wspaniala. i w kolko. ze to im sie nie nudzi...
|
|
widzisz znasz tak samo hh tak jak ja o punk rock polecam nowa plyte Eldo - Czlowiek ktory ukradl alfabet a co do palenia to wole palic blanty nizeli nie myc sie 2 tygodnie :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
hahahahaha hip-hop ma bardzo wiele odmian, a Ty mówisz tylko o jednej - ulicznym hh... poza tym to znam chłopaków z HG i możesz mi wierzyć albo nie, ale dużo osób z tego środowiska słuchało punka właśnie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
to jaraj dalej, mozg Ci sie zacznie wypalac to sie obudzisz ;] SaneOne - smiejesz sie z tego, ale wychodzi ze chlopaki z HG tez sie nie myli po 2 tygodnie ;]
|
|
a zacytuj mi gdzie powtarzam takie głupoty, że słuchacze punk-rocka się nie myją!!!!!!!!!!!! śmiałem się z dyskusji... ale w przeciwieństwie do Ciebie jestem tolerancyjny wobec stylów muzyncznych czy sposobu ubierania... no chyba, że ktoś pisze sobie na ubraniach 666 i nosi pentagramy - to są zwykli debile, którym śmiechu warta ideologia przewróciła w bani gorzej niż jakiekolwiek jaranie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hahaha a kto wam powiedział ze członkowie dura lex ubierają sie jak punki i wogóle ja jako perkusista moge to potwierdzić nikt z nas ptrócz gitarzysty nie jest żadnym punkiem i my nie gramy tylko punka ale tez h/c albo coś w stylu takiej kapeli jak 36 Crazyfists i Avenged Sevenfold jeśli ktoś o nich slyszał. pozdro NoFuck Drummer True Faith
|
|
666 bo ty od jarania wolisz pewnie klej walic co?? ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
O czym wy tu rozkminiacie Boże drogi:/? True Faith
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |