Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWDA O OWSIAKU |
http://kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWDA O OWSIAKU |
http://www.youtube.com/watch?v=cUsAuP5q09c
|
|
|
Zbliża się kolejny WOŚP stąd te ataki. Nie chcesz to nie dawaj. Ja np nie daję na tacę i nie interesuje mnie na co wydają sukienkowi twoja kasę :)
|
|
maruda jest raczej krętlem nie tokarzem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Większość małolatów z tego forum strasznie martwi się o cudze pieniądz.Zgadzam się z,, nie dotyczy'' nie chcesz to nie dawaj i nie interesuj się tymi co dają.Każdy według uznania daje jeden na tacę,drugi na Owsiaka,a trzeci na coś innego.
|
|
chociaz zbiera na dzieci na sprzet np dla tej calej lomzy zeby nie dal sprzetu szpital sam by go nie kupil a kogo kuje ze zbiera niech nie pisze glupot dajcie tym zaklamanym bandytom klerom na tace i koniec tematu
|
|
Prawda o Owsiaku.... to boater!!! Zgadzam sie z wypowiedziami powyżej. Nie chcecie, nie dawajcie kasy i wara od Niego!!! Rodzić jedźcie też gdzie indziej, tylko później nie biegnijcie do łomżyńskiego szpitala z noworodkiem na np. przesiewowe badanie słuchu na sprzęcie od WOŚP, przecież to przekręt!!!
|
|
Prawde mowiac ile z tej całej akcji by nie bral dla siebie bądź nawet na woodstok to bez niego porodówki i inne oddzialy by swiecily przestarzałymi sprzętami a nie nowinkami technicznymi... Dobre podejście nie chcesz nie dawaj ale tez nie siej zamętu żeby inni nie dawali.
|
|
Kuriewni są wściekli, albowiem okazuje się, że ludzie bardziej ufają Owsiakowi niż kościelnym zbieraczom... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |