sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hala targowa

czy wiecie kiedy to w końcu zacznie funkcjonować. Czy po otwarciu trafimy ponownie na typowe łomzyńskie dziadostwo po zawyżonych cenach czy tez w końcu doczekamy się pięknych stoisk ze wspaniałymi owocami i warzywami ,mięskiem , nabiałem i rybami. Nie jest to marzenie sf ale realne wymagania , wystarczy udac się na podobne rynki w bardziej cywilizowanych rejonach .

lelumel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hala targowa

dlaczego o tym pisze bo jeżeli w końcu będzie to na odpowiednim poziomie i z odpowiednim towarem to nigdy już nie pojde do biedrony czy innego syfu. Ale jak to będzie to samo badziewie tylko sprzedawane jeszcze po wyższych cenach to na bank tam nie pojde.

lelumel

Stawiałbym jednak na "to samo badziewie". A co rozumiesz przez stoiska ze wspaniałymi owocami, warzywami ,mięskiem , nabiałem i rybami ? A czego brakuje tym sprzedawanym obecnie?

Mam wrażenie, że nie chodzi Tobie o jakość, a ekspozycję.

Wątpię byś znalazł(a?) tam coś lepszego niż dotychczas. Oczywiście, zwiększy się standard sprzedaży, będzie czyściej itp, jednak nie liczyłabym na to, że sprzedawane towary się zmienią.
"Rolnicy" wciąż będą sprzedawać warzywa kupione w Warszawie, zapewniając przy tym, że to ich własne. Własne produkty do tej pory można było kupić tylko u 2-3 sprzedawców, więc w tej kwestii raczej się nic nie zmieni.

właśnie mam na myśli kupowan ie najtańszego produktu na giełdach warzywnych i wciskanie potem mieszkańcom pod pozorem wysokiej jakości własnej produkcji. Jeżeli jzu to bez oszukiwania i anprawde dobry pordukt. Dziwia mnie pretencje tych sprzedawców z hali targowej bo co oni niby maja do rynku przy Sikorskiego.

lelumel

na darmopche każdy leci. Ciekawe czy tyle energii wykazywaliby gdyby musieli te stoiska kupic w przetargu.

lelumel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org