Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy sa jakies nie fałszywe agencje pracy tymczasowej ? |
Chciałabym wyjechać zagranice najlepiej do niemiec bo najbliżej . czy znacie jakieś agencje gdzie nie robią w konia żeby można jechać bezpiecznie i nie bać sie że nie wypłaca kasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy sa jakies nie fałszywe agencje pracy tymczasowej ? |
Nie ma takiej opcji, zostań w kraju.
|
|
chodzi ci o agencji towarzyskie, tam nie robią w konia, tam będziesz walić konia
|
|
tu co druga chciałaby wyjechać, bez języka , kwalifikacji i konkretnego zawodu wyjechać , zarobić i nic nie robić ! hahahahaha.. ........... durne pytanie, tak tam na ciebie z otwartymi rękoma czekają i się doczekać nie mogą !
|
|
to nie tak. chciałabym pracować. nie znasz sytuacji wiec nie wiesz o co chodzi. Nie mam kwalifikacji bo nie mam skąd ich wziąść. tu gdzie mieszkam jest ciężk o o prace tak samo w łomży
|
|
ja znam pare a nawet wiele takich biur
|
|
"wziąć" jak cos tam nie ma Ś. A wracając w temat lepiej bazować na znajomych bądź rodzinie która pracuje w kraju jaki Cie intresuje. Kazda agencja nawet taka nielipna musi z czegos się utrzymywać wiec czy chcialabys pracować i mieć odprowadzana kase dla nich?!?
|
|
nie wiem ile masz lat ,naucz sie sama niemieckiego,polecam SAMUCZEK DO NAUKI J NIEMIECKIEGO-RYNKOWSKA WIERZBICKA lepszego nie widzialem ,polecam stronePOLONIAHANOWER. i miasto w ktorym moze sie odnajdziesz,ZYCZE WYTRWALOSCI I SUKCESU.
|
|
udaj się do biura pracy
|
|
dzidziuś, załamują mnie tego typu teksty gimbusa
|