sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizzeria Biesiadowo

Dzis zamówiłam pizze (fakt że była wielka) i miałam czekać ok. 20 min a czekałam ponad 30 min ... Pizza była nie dopieczona, na bardzo słabym cieście, a do tego dodatki, które powinny pod serem( którego pawie wcale nie było...) były na wierzchu dodane po `upieczeniu jej ... Na prawdę spodziewałam się po takiej cenie ( prawie 40 zł ) czegoś lepszego ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizzeria Biesiadowo

No i co w tym zadzwon zglos roszczenia a nie robisz antyreklame.

A to już żer świąteczny się skończył, że zakalcami musisz się napychać ? :):)

chciała dobrą pizze zjeśc a tu ZONK, a masz zakalca :)

Ja na biesiadowo na chwille obecną zlego slowa nie powiem, pizza dobra

mi tam akurat pizza smakuje, dlatego troche ja bede bronil, tak wiec: jesli zamawiam sobie pizze na wynos, to zawsze mnie informuja, ze trzeba czekac ok 40 min, co do dodatkow: W KAZDEJ powinno sie dodawac je na wierzchu, a nie pod spodem sera, tak wiec tego tez nie powinno sie czepiac, (chyba, ze przed zamowieniem zaznaczylo sie, zeby dodatki byly pod serem)

Moze pizza spadla na podloge i źle ją poskladali

Prawie 40zł? To już można by się pobawić w reklamację, masz 3 normalne obiady w tej cenie.

Oj, musiała napisac 40zł a nie 18, żeby zaraz znowu nie zaczeli mówić, że za mało skladnikow to i pizza biedna !

Prawie 40 zł:)Czyli w zaokrągleniu 12 :):)

Po 1. Od kiedy to dodatki są pod serem? Ty tak przyrządzasz? no to gratuluję pomysłowości.
Po 2. Od kiedy to w jakiejkolwiek pizzerii w Łomży czeka się raptem 20min na pizze?
Po 3. Po co te frustracje na forum? I co nam z tej (załganej - pokaż dowody :P) informacji? Trzeba było jej nie brać a nie napełniać brzuch do syta i dawaj na forum...
Dokąd zmierza ten świat...

co ty chciałaś za 40 zł rarytasy?? hehe

W necie jest mnóstwo dobrych i profesjonalnych przepisów na ciasto do pizzy. I wiele czasu nie zajmuje zrobienie samemu. Już lepsza jest pizza z biedronki niż z tych łomżyńskich pizzerii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org