Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trener osobisty jaka siłownia i cena |
Jak w temacie. Chciałam się zorientować, czy któraś osoba z tego forum korzystala z usług osobistego trenera chcąc zgubić parę kilo z brzuszka i ud :) proszę tylko o poważne odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trener osobisty jaka siłownia i cena |
Odezwij się na e-mail to dostaniesz namiar na trenera osobistego.
|
|
to do mnie tez się odezwij, jestem dużo szybszy w tych sprawach, ze mną szybciej schudniesz :)
|
|
Ja tez chce daj jakis namiar
|
|
w dziale ogłoszeń 4lomza.pl masz ogłoszenie o trenerze personalnym i wszelkie namiary
|
|
ta z brzuszka i ud, topisz sie po całosci a brzuszek zaczyna sie robic w kuchni Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Polecam siłownia ''Ewa'' - Robert Modzelewski 604 422 382 życzę powodzenia w treningu, sam też po nowym roku wracam do siłowni ;) Pozdrawiam Wszystkich :)
|
|
dla Pań polecam siłownie max dance nad staja Pryma na Al Legionów trener personalny miesiecznie tam kosztuje 600 zł ,ćwiczenia skuteczne polecam dla Panów siłownia Ewa
|
|
też polecam max dance Justynę za 12 treningów 600 zł za jeden trening 70zl
|
|
U mnie za jeden trening jest 20zł... ale tylko w styczniu...
|
|
Ułożenie planu ćwiczeń i treningów oraz odnowy biologicznej na okres 2 miesięcy, sposobu żywienia oraz prowadzenia zdrowego stylu życia- 200zł. Pierwszy tydzień każdy trening na wyłączność- dowolna godzina i dzień. Legitymuję się odpowiednim wykształceniem- AWF, dietetyka oraz fizjoterapia oraz kursami Ministerstwa Sportu.
|
|
ta Justyna musi miec pelen grafik, buahahaa.
|
|
Warto inwestować, ja zaufałem temu Panu http://www.trenerdawid.pl i nie żałuje, moje ciało jest teraz o niebo lepsze !
|
|
Polecam Justynę!daje wycisk,ale warto!)))
|
|
Po ciąży miałam dużo tłuszczu i 16 kg nadwagi, jestem jeszcze młoda i chcę wyglądać szczupło, wiem, że mój metabolizm nie jest jak kiedyś. Trener personalny pomógł mi w 6 miesięcy wrócić do formy, zmienił moje nawyki żywieniowe i rozpisał trening w siłowni, bardzo miła atmosfera współpracy, jeśli mieszkacie we Wrocławiu lub okolicach, to polecam http://akademia-formy.pl/ online też trenuje !
|
|
Zdecydowanie chciałbym Wam polecić stronę https://www.fitpark.pl/oferta-silowni-zewnetrznych/stoly-rekreacyjne/stol-do-gry-w-szachy , na której znajdziecie ofertę firmy FitPark, która specjalizuje się w budowie siłowni zewnętrznych. Moim zdaniem oferują bardzo wysoką jakość i bezpieczeństwo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |