Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postanowienia noworoczne Admina :) |
- banować nachalnych SPAMerów, - nie usuwać tematów dla siebie niewygodnych, - zająć się wreszcie tym forum, w końcu za coś mi chyba płacą ;) Macie jeszcze jakieś propozycje? Przy okazji pozdrowienia dla SPEED'a :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postanowienia noworoczne Admina :) |
Dobrze że mnie to nie dotyczy:):)
|
|
Mhm, tym razem nie dotyczy bo i temat niewygodny, ale jak będą słodzić to znowu się zgłosisz :P
|
|
Dobrze że nas jest tylko dwóch , to się pogodzimy:)
|
|
-nie usuwać tematów dla siebie "obojętnych" tylko dlatego, że admin ma takie "widzimisie" (tak mi wczoraj dobrze szła rozmowa z pewnym panem na tematy nieszcześliwej miłości a ten burak usunął temat) no chyba, że dziewczyna admina z kolna jest hehe to rozumiem :)
|
|
A moze admin jest szefem portalu i sam sobie placi , i nie potrzebuje tracić czasu na banowanie miliona idio&ów na forum.Po co z góry te założenia
|
|
A niech sobie będzie i szefem i sprzątaczką, ważne że jeśli ma takie stanowisko jak w temacie, to musi dbać o forum, wykonywać swoje obowiązki. To tak jakbyś był tzw. gospodarzem domu, a przed blokiem leżałyby śmieci. Kiepsko by to o Tobie świadczyło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |