Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wisienka 123-sekretarko.. |
..gdzie sie chowasz? Zmieniasz pampersy....czy parzysz kawe? A moze akurat swiadczysz innr uslugi'?to ze byle kto,pewnie w tym nie przeszkadza:-) ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wisienka 123-sekretarko.. |
Helołłłł:-)
|
|
Co masz do sekretarki?
|
|
Nie mam nic:-) zawod jak każdy inny.
|
|
Pytam raczej o ową użytkowniczkę :)
|
|
Nie pytaj,szkoda na byle kogo czasu:-)
|
|
???
|
|
:):)::):):) ciekawe co tam teraz u wiśni słychać ? hahaha
|
|
wiśnia, urzekła mnie twoja głupota, -) kobieto ty dalej sobie pisz w tematach w których \" brylujesz \" i się spełniasz :):): Temat:: Nowy prezes PKS Łomża! Nowa nadzieja powiało świeżością http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=666672&t=666672 DURNAŚ tY KOBIETO !!! hahahaha Autor: Wisienka123 (---.elomza.pl) Data: 29-05-14 18:20 ahahahahahahahahahaha weź spadaj stąd z tymi po*ebanymi tematami społeczniaku i konfidencie. wkurzające jest \"anonimowe\" wypowiadanie się w takich tematach na forach - idź i im powiedz prosto w twarz!!!! !!!!!! a nie nam tu klimat psujesz w poważnych tematach o kebabach, używakach, solariach i fryzjerkach DZIEWCZYNO , CZY TYLKO TAKIE TEMATY CIĘ INTERESUJĄ ? :):):) tak sobie czytam twoje wypociny i widzę, że bez plotek twój świat nie miał by racji bytu :) kobieto, chłop cię zostawił a ty tu bo NIDGY cię całe dnie spędzasz, by znaleźć jelenia czy kłótliwa babo, szczęścia zezowatego szukasz ??? HaHaHa !!! kobieto, ja cię tylko punktuję ( i mam z ciebie dobrą polewkę :):):);) mogę być i św Mikołajem - nie zmienia to faktu, że jesteś KŁÓTLIWĄ ZRZĘDĄ !!! nie zniżam się do twojego poziomu bo NIGDY cię nie obraziłem i nie używałem jakichkolwiek pomówień , sama swoimi postami się kompromitujesz , coś ktoś gdzieś głupiego napisał a ty powielasz głupoty dalej hahahah zakładasz jakieś głupkowate tematy dziewczyno i póżniej się z tego wycofujesz !!!! zastanów się nad sobą i psyche ci siada ??? chłop cię zostawił? nie dziwota , taką zrzędę !!!!! idż kobieto jak niby wierzysz w boga, wyspowiadaj się i zmień nastawienie do życia :):):):) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=601369&t=595988
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |