Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozdrowienia dla Pani z szarego scenica |
Pozdrowienia dla Pani z szarego renaulta scenica . Spotkaliśmy się w czwartek w Galerii nowej , kauflandzie i pod biedronką , Blachy prawdop , BLM 00407 . Wesolych świąt !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozdrowienia dla Pani z szarego scenica |
Hahahaha :D skąd aż tyle szczegółów? Ale mimo wszystko dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam aczkolwiek nie wiem kogo ;)
|
|
Sorki - to działo sie w środę - ale to też niczego nie zmienia . Pozdrawiam !
|
|
Tak dokładnie w środę :) Dziękuję za pozdrowienia i również życzę Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia!
|
|
Dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali: dobry wieczór i dobranoc ! Przedświąteczne szaleństwo zakupow . Co dziś ciekawego w kauflandzie dawali ?
|
|
Witam. A może dowiem się z forum co dzisiaj robiłam,bo normalnie czuje,że ktoś mnie śledzi ;) Pozdrawiam...
|
|
Witam Agnel ! Nie odbieraj tego w ten sposob . Jesteś piękną kobietą i normalne ,że ktoś zwraca na Ciebie uwagę- a tym bardziej ze spotyka Cię trzy razy pod rząd w rożnych miejscach . A w sobotę to zart - widziałem tylko Twoj samochod i tylko dlatego bo mam zboczenie co do renowek - bo sam tą marką jeżdzę / pozdrawiam
|
|
Twingo to nie samochód :P
|
|
Było słodko, ale do czasu...
|
|
Dziękuję ;) Niestety Łomża to nie Warszawa i normalne jest,że ludzie spotykają się kilka razy dziennie przypadkiem :) Pozdrawiam .
|
|
Cieszę się .że odstopiłaś od posadzenia o śledzenie, A tak nawiasem -szkoda ze lomża to nie warszawa , a nawet nie gdańsk
|
|
.... i nie szkoda !!!- bo będe Cię spotykał.....
|
|
Powiedzmy,że odstąpiłam :) Tylko szkoda,że ja nie wiem kto założył ten post...
|
|
Witam i dzięki ! Czy szkoda ? - nie wiem ! Jeżeli przedstawie sie z imienia i nazwiska , to jest pewne - nie znasz mnie . Jeżeli opiszę to też nic nie da - mijalismy sie trz razy i nie kojarzysz - to nie zwróciłaś na mnie uwagi. Jeżeli poproszę o telefon lub inny kontakt to ..... a przynajmniej nie bedziemy dawać ubawu innym .
|
|
Witam. Skąd ta pewność,że nie znam :) Łomża jest mała i są bardzo duże szanse...Jeśli nawet nie znam dobrze to może z widzenia. A to,że nie zwróciłam uwagi w ten dzień to normalne w tym biegu przed świątecznych zakupów to zwracałam uwagę tylko na to,czego szukałam ;)A co do telefonu tu na forum...dokładnie nie ma takiej opcji,ale któż to wie może znowu gdzieś przypadkiem się spotkamy!
|
|
Witam ! tak dla upewnienia _ Twoj scenic to I . II czy III . Sorki , że sprawdzam - nie chciałbym pisać np. z Marudą lub inną osobą podszywającą sie
|
|
Korzystając z okazji, chciałbym pozdrowić panią Helenę z warzywniaka i pana Zenka, osiedlowego mechanika.
|
|
Ja również dołączam się do życzeń dla pani Helenki ..hehe.. re:4-ever więcej odwagi to może będzie forever--Wesołych gołąbeczki--
|
|
A mówiąc prościej 4-ever. Więcej odwagi to może kiedyś zaruchasz ;]
|
|
Jednak prawda , ze w wigilię zwięrzeta mówią - baran przemówił i to na forum pub.
|
|
hehehe a jednak doczekaliśmy się tych najbardziej inteligientych wypowiedzi na forum :) Pozdrowienia dla zainteresowanych...
|
|
W "gwoli" ścisłości zważcie że wam nie ubliżyłem a raczej kibicuje "koledze",każda forma jeżeli mogę to tak nazwać "podrywu"jest dobra nawet na tym forum ale daj mu w końcu ten namiar lub on tobie bo to powoli z zabawnego przeradza się w żałosne i jak pisałem powyżej więcej odwago on cie nie zje-najwyżej dasz mu kopniaka w d... ps.co do inteligencji...nie chciałem lecz muszę skomentować..proszę popatrzeć w" lusterka" szczególnie kolega nieszczęśnik-mimo wszystko kibicuje spotkania w realnym świecie gołąbeczki:)
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych ! - myslałem , że bedzie gorzej . Zakładając ten post mogłem sie tego spodziewać - ale co tam...angel mam nadzieję , ze nie przejełaś sie tym / odpowiesz mi na pytanie / i odezwiesz się . Jak nic sie nie zmieniło to daj jakiś znak na e-mail. pavel.forever@o2.pl poz. dla wszystkich zainteresowanych . Narka
|
|
Normalnie - żal dupę ściska!!!
|
|
A już myślałem że się nie zgadają :):)
|
|
maruda - nie okłamujmy sie - myślenie nie jest twoją mocną stroną .
|
|
Racja :) Wcale tego nie ukrywam:) Bo ja to bym najnormalniej w świecie podszedł i zagadał, zamiast pitolić się tyle dni na forum :)
|
|
Trzeba mieć do tego jaja, a nie kinder niespodzianki ;]
|
|
Każdy temat jest dobry do dyskusji :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
|
|
I forumowicze pozdrawiają Ciebie :)
|
|
I spadać, i koniec pitolenia
|
|
Ed-fart81... człowieku... idiotą jesteś czy zupełnym palantm.. gdybyś tak umiał wyjść z siebie... poobserwować siebie samego z perspektywy widza... oj, ale byś był zaskoczony... bardzo zaskoczony...
|
|
j-k - Nie obchodzi mnie opinia innych na mój temat ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |