piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Potrącony na przejściu

Dziś koło 1200 było potrącenie na przejściu w okolicy zjazdu / rzadowej , Potracony został facet - Czy wie ktoś coś wiecej ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Potrącony na przejściu

Nic się nie stało . Gosciu / Karolek G . wstał i otrzepał spodnie i stał . Nie wiem po co tylko policja przyjechała ?

I znów potracenie na przejściu dla pieszych.!!!
Ludzie, kiedy nauczymy się kultury jazdy, żeby pieszego przejechać na pasach to nie mieści się w głowie. Chyba trzeba barierkami odgrodzić pieszego albo zejść do tunelu jak w większych miastach...

Już wiadomo po co.Jako kolizja zostało zakwalifikowane zdarzenie z czwartkowego południa gdy na przejściu dla pieszych w okolicach ul. Zjazd i Rządowej potrącony przez samochód został mężczyzna. Na szczęście nic mu się nie stało. Policja poszukuje natomiast kierowcy, który go potrącił, a następnie odjechał z miejsca zdarzenia

Po policję zadzwoniło dwóch przejezdnych kierowców bodajże z Warszawy. Sam kierowca, który go potrącił wysadził na przejściu żonę i syna i pojechał w hu. Pewnie trzeźwy nie był. Akurat wczoraj byłem u rodziny, która była świadkiem zdarzenia. Najważniejsze, że pieszemu nic nie jest.

Czy znany jest dalszy ciąg tego zdarzenia ? Co z poszkodowanym i co ze sprawcą ?

Mlody 45 - cos Ty taki ciekawski ? /

Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz

Bo znam człowieka !!!

Pasy pasami , ale Ci co przechodza tez powinni miec troche oleju w glowie. Dzis widziałem jak grupka młodzieży wbiegla wprost pod samochód . Cale szczęście nie jechal zby szybko , a tamci zdążyli przebiec

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org