Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrącony na przejściu |
Dziś koło 1200 było potrącenie na przejściu w okolicy zjazdu / rzadowej , Potracony został facet - Czy wie ktoś coś wiecej ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrącony na przejściu |
Nic się nie stało . Gosciu / Karolek G . wstał i otrzepał spodnie i stał . Nie wiem po co tylko policja przyjechała ?
|
|
I znów potracenie na przejściu dla pieszych.!!! Ludzie, kiedy nauczymy się kultury jazdy, żeby pieszego przejechać na pasach to nie mieści się w głowie. Chyba trzeba barierkami odgrodzić pieszego albo zejść do tunelu jak w większych miastach...
|
|
Już wiadomo po co.Jako kolizja zostało zakwalifikowane zdarzenie z czwartkowego południa gdy na przejściu dla pieszych w okolicach ul. Zjazd i Rządowej potrącony przez samochód został mężczyzna. Na szczęście nic mu się nie stało. Policja poszukuje natomiast kierowcy, który go potrącił, a następnie odjechał z miejsca zdarzenia
|
|
Po policję zadzwoniło dwóch przejezdnych kierowców bodajże z Warszawy. Sam kierowca, który go potrącił wysadził na przejściu żonę i syna i pojechał w hu. Pewnie trzeźwy nie był. Akurat wczoraj byłem u rodziny, która była świadkiem zdarzenia. Najważniejsze, że pieszemu nic nie jest.
|
|
Czy znany jest dalszy ciąg tego zdarzenia ? Co z poszkodowanym i co ze sprawcą ?
|
|
Mlody 45 - cos Ty taki ciekawski ? / Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Bo znam człowieka !!!
|
|
Pasy pasami , ale Ci co przechodza tez powinni miec troche oleju w glowie. Dzis widziałem jak grupka młodzieży wbiegla wprost pod samochód . Cale szczęście nie jechal zby szybko , a tamci zdążyli przebiec
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |