Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koalicja przeciwko marudzie :):) |
Panie i Panowie ogłaszam wszem i wobec że mamy nową koalicję :):) W ostatnich trzech dnaich powstało dużo nowych nicków ktore ze wszystkich sił starają się zdołować i dokopać marudzie :):) Ale maruda, jak to maruda ma wszystkie te nowe nicki w dvpie :) Mało tego , marudę bardzo cieszy to że tym ułomkom gimnazjalnym piana z pysków cieknie z wściekłości :):) Więc maruda postanawia że jeszcze bardziej będzie was oszołomy wku..ał :):):) Z UB-eckim pozdrowieniem :):) Trzymajcie się gamonie :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koalicja przeciwko marudzie :):) |
maruda bierz sie za porządki
|
|
Nima bo zima :) Ludzi mam od tego :) Tradycjonalistą jestem , kobieta sprząta a ja doradzam i pokazuję gdzie poprawic :):):)
|
|
Akurat , szorujesz ścierą i miotłą zamiatasz, bo cię nie stać nawet na odkurzacz, myślisz, że cię nie znam ;p, a marzenia o sprzątaczce to tylko twoja świąteczna wyobraźnia.
|
|
I znowu za grosz instynktu, jak typowa kobieta :):) O kobiecie ktora mieszka w moim domu pisałem a nie o sprzątaczce:):):)
|
|
Maruda trzymam kciuki za Ciebie nie daj się Powodzenia:))
|
|
i ja też :)
|
|
Dla tych którzy myślą ze marudę zdołują :):) Ku wkur..niu :):) http://www.youtube.com/watch?v=lvq7OCjh5Ec
|
|
najlepszy sposób ignorować:) przecież jak by ludzie nie odpisywali na Twoje posty to bys już dawno nie pisal a tak jak to w koleczku dla chomika Ty nakrecasz a reszta lata jak wsiekly gryzon z piania w ryjku:D
|
|
Ło matko... przecież my tu wszyscy żartujemy sobie, spokojnie...
|
|
po nie których postach jakos nie jestem przekonany ze wszyscy tutaj zartuja;)
|
|
Pewnie.Maruda idiota.Zeruje na tym ze jest idiota.***** swiat sie zmienia!!!!
|
|
Koalicji nie ma.Sam prowokujesz.Podejrzewam ze robisz to celowo.Chcesz zaistniec??Taki lomzynski miescowy celebryta.Tragedia. Chlopie ogarnij sie. No chyba ze jestes ona jak pani grodzka.
|
|
A może zjebie nikt nie zakładał nowych nicków tylko Ci wszyscy ludzie próbują Ci wytłumaczyć że zjeb jesteś, bo zapatrzony w swe posty tego nie zauważasz.
|
|
mgr po PG :):):) Mam Gównianą Robotę :):):):) Tylko to PG, to nie wiem jakie Gimnazjum :):):)
|
|
maruda ma komunistyczne wychowanie nie lubi sam siebie i nie można go brać na poważnie on jest z pokolenia Wałęsy jest za i przeciw .
|
|
Szymonku do drutexu podobno są przyjęcia pulpeciku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |