Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koniec marudy ? :) |
Może by tak grupowe oskarżenia, tak dla zabawy jak to robi maruda:) Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koniec marudy ? :) |
przykro mi ale wszyscy tutaj jesteśmy anonimowi i nikt nikogo nie znieważa "po nazwisku" :)
|
|
juhac:):) A pocałujże ty mnie w sam środek rowka :) Specjalnie dla Ciebie nie będę mył przez tydzień :):)
|
|
a co tam sądzić, szkoda fatygi. Jeszcze wyrok zapadnie niekorzystny, bo dobrego papugę weźmie i co ??? Rozstrzelać tu i teraz na miejscu. I jeszcze cała rodzinę do trzeciego pokolenia. ;-)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Do stodoły zamknąć i podpalić :):)
|
|
Bez marudy te forum byłby nudne,to taki lokalny folklor, a obrażać się i po sądach ciągać to takie ,,POLSKIE''
|
|
Tak to takie polskie, jak dla mnie tak i dla Ciebie, nie miałbyś satysfakcji jak byś skrócił cwaniaka,który naprawde Cb denerwuje ? ja bym miał, rzuciłem taki temat aby było troche pożywki,żeby maruda poczuł się pępkiem (łomży?)
|
|
Jak cb denerwuję to podrap się po zadku :):)
|
|
czlowieku teraz nigdzie nie jestes anonimowy :) Ip i wszystko jasne :)
|
|
a ja tam bez ip wiem kto kim jest :P no ale to już wyższy wymiar ynteligencji :)
|
|
juhac ukryj maila na swoim koncie bo właśnie się dowiedziałam kim jesteś hehe fakt-nikt teraz nie jest anonimowy zwłaszcza jak jest się delikatnie "gapą" :) Pozdro panie B.G. :)
|
|
rocznik '93..... o mamo!!!!!! :) maruda mam nadzieję że ty starszy jesteś :D
|
|
juhac :) Błąd w logicznym rozumowaniu :) U mnie net chodzi bez IP :) Ale to już wyższej inteligencji wymaga żeby pojąć w jaki sposób :):) A to ku pokrzepieniu twojego skołatanego przez marudę serca:) http://www.youtube.com/watch?v=lvq7OCjh5Ec
|
|
Oj Bartuś i sprawa się rypła ,a taki mądry byłeś ,mamy Cię.Zbyt dużo tej wódeczki i komórki mòzgowe nie pracuJą jak trzeba.Pozdrawiamy studenta PWSIi P
|
|
O a ja pamiętam pewne tematy sprzed kilku lat gdzie ktoś tam mnie znieważył, zaraz poszukam, porobię screeny i pójdę sobie ot tak po prostu gdzie trzeba, może część kretynów z forum (i nie tylko) zluzuje wtedy poślady i zacznie traktować innych poważnie ;)
|
|
Hehe czujecie się lepiej, że wiecie kto jest po drugiej stronie. Nie będe się bawił w ukrywanie potem w ujawnianie swojej osoby. Przynajmiej wszystko jasne :)
|
|
Dupolizy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |