Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dowidzenia |
Odchodze z Forum na jakiś czas może na tydzień, miesiąc, wakacje lub na zawsze Pozdro All Ps. Jeszcze Tu Wróce...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dowidzenia |
dzień apokalipsy nadchodzi jeśli juz ptysiu ucieka . . .
|
|
Ptysiu91-nie żartuj! Przecież normalnie bez Ciebie to... forum nie będzie! Będziemy płakać i włosy rwać! No ale już tak na poważnie...dlaczego? G a z e l a
|
|
A toś dorobił! I kogo tera forumowicze i formułowicze będą się czepiać? Allinka
|
|
Cześć jego pamięci. Pozdrawiam
|
|
Po wystukaniu prawie 5 tys. postów, odpoczynek się należy...:)
|
|
"Dobry Jezu, a nasz Panie..." Pozdrawiam
|
|
ThX
|
|
Krzyż na drogę:P:P::P bigi2004
|
|
Zapewne jedziesz do w. Brytanii lub USA uczyć się języka polskiego. Polscy nauczyciele i rodzice pewnie za dużo wymagają.
|
|
Modlitwy zostały wysłuchane :P
|
|
Amen. Pozdrawiam
|
|
ptysia zamykaja w osrodku bez komputerow i klamek :)
|
|
Ptysiu ja bede czekał :) Wracaj szybko... :)
|
|
mieczkoś997: jedź z nim i nie wracajcie ;-) Pozdrawiam
|
|
MRS....wybacz że piszę do Ciebie...ale czy ty stajesz się taki jak cycq????? wg. mnie on ci nawet niedorównuje do pięt,a ty powoli,POWOLI zbliżasz się do jego poziomu wypowiedzi. Pomyśl:P
|
|
tyku: to miał być niewinny "żarcik". Do poziomu cycq'a napewno nie zejdę, nigdy. Pozdrawiam Cię. Pozdrawiam
|
|
tyku ja mrsowi bucowi nie musze do niczego dorastac... on kiedys dorosnie do podeszwy mojego glana !!!!!!! ale zebami k u r w a !!!!!
|
|
cycq: hahahahahahaha. To mi poprawiłeś humor na resztę dnia, palancie. Pozdrawiam
|
|
palant to cie spaskudzil kaleko !!!! ahahhaa popaprancu , odstaw kawe i komputer !!!! wcale bym sie nie zdziwil jakbys byl podobny do tego avatara ahahahhaa !!!!! ...leszcz !!
|
|
Bądź o 21:00 przy poczcie na Księcia Janusza (budynek Telekomunikacji jakbyś nie wiedział gdzie, frajerze). Zobaczymy, czy powtórzysz mi to w twarz ;-) Możesz wziąć swoich 12-letnich ziomali... Pozdrawiam
|
|
w twarz?? a ja caly czas sadzilem ze zamiast spotkan w 4 oczy wolisz gg :) ale spoooooko bez obaw bede ;)
|
|
ale zaraz zaraz czemu to niby ja mam sie gdzies ruszac?? z jakiej racji ??? ciąg sie !!! wpadnij do parku przy komendzie tam od strony nowogrodzkiej. nie mam zamiaru dla takiego leszcza takiego hektara robic !!!
|
|
Z takiej racji, że Ty jesteś głupszy. Pozdrawiam
|
|
ahahahaha moze i racja ale i tak bys zostal przeorany !!! ahahaha i nic tego nie zmieni :)
|
|
no to jak sobie zyczysz karakancu !! ale jakbys jednak sie namyslij to uwazaj zeby swieze powietrze cie nie przydusilo :) ahahaha NO CO ZA KOLES buhaahhahahaha
|
|
|
Orać to Ci ojciec dupsko orze, każdej nocy. Pozdrawiam
|
|
przynajmniej mam ojca brudasie !!!! twoj dawno wyjechal do mozambiku !!!!!! ahahahaha
|
|
pracowac w radzieckim burdelu na kolkach buahahahaha :D
|
|
Kiedyś musiało to nadejść... ...
|
|
Oboje (MrS i cycq) nie dorastacie ptysiowi do pięt... On jest *** ale Wy jesteścię w ogólę pustakami. Pozdrawiam. pis998
|
|
MrS za młodych lat byłes chyba mniej pyskaty a teraz co sie z Ciebie zrobilo ;/;/ Matko Boska... :)
|
|
bueheh zajebisty dialog :D spotkali sie? adios ptyś
|
|
Powiem tylko tyle wieczny odpoczynek racz mu dać....
|
|
...przecie mówił że wróci :). Nawiasem mówiąc, ptysiu91 nadawał temu forum swoisty koloryt... :). Ciekawym wielce, na kogo to teraz coponiektórzy będą jechać ?. ________ Malachit
|
|
Coponiektórzy to się dzisiaj nieźle popisali w tym temacie. Wstyd po prostu wstyd! I zgadzam się z Malachitem,że ptysiu91 jest nierozerwalnym ogniwem tego forum:) Pozdrowionka:) G a z e l a
|
|
"Ciekawym wielce, na kogo to teraz coponiektórzy będą jechać ?" Masz jakichś kandydatów(tki) ?? :):)
|
|
[*](*)[*] amen . nareszczie odłączyli mu neta. zarobisz młody przez wakacje to sobie podłączysz.
|
|
|
cyt: "Odchodze z Forum na jakiś czas może na tydzień, miesiąc, wakacje lub na zawsze Pozdro All Ps. Jeszcze Tu Wróce..." Ptysiu: Super informacja. Odchodząc na zawsze zapowiadasz powrót. Nie ma sprawy. Jeżeli długo Cię nie będzie to zrobimy zrzutę i przekażemy mamie, żeby przynajmniej na m-c Ci wykupiła dostęp do neta. Zameldujesz przynajmniej All co dobrego w realu. Pozdrowienia. ADALL
|
|
Wróciłem... oks... ale musze lecieć narazie all
|
|
Wracaj tam skad przyszedles... ze strefy cienia...
|
|
Chciałem ogłosić konkurs pt. "Jak długo wytrzyma ptysiu91 bez pisania na forum ?", ale jak widać to już nieaktualne :). ________ Malachit
|
|
nędzna prowokacja... cycq: ja jestem ciekawy kim ty jestes i gdzie dokladnie mieszkasz, bo w parku na woj. polskiego spedzilem pol dziecinstwa... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
saneone moze kiedys sie dowiesz :D mrs sie dowie napewno ...
|
|
cycq: zapraszam, kretynie. Z góry zapowiadam, że nie zamierzam więcej odpowiadać na Twoje głupie posty. Pozdrawiam
|
|
Hehe jak ptyia nie ebdzie to kto bedzie posty pisal nie zawsdze ciekawe ale posty ?? hehe pozdro ptysiu a czemu uciekasz z tad ???? kaczak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |