Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bieganie za tęczo.... |
Biegłem Za Tęczo i ... znalazłem garnek złota i cały wagon marlboro..Nie Wiarygone Ale to prawda żebym miał cyfrówke to bym zrobił Zdjęcie ;-) ![]() Yo Mada Faka :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bieganie za tęczo.... |
Gdybyś Adamie biegał za TĘCZĄ - to na pewno byś ją znalazł. Niestety złoto zrujnuje Ci życie ,a papierosy zdrowie...dlatego nie masz powodów do radości... Pozdrawiam:) G a z e l a ![]()
|
|
Nie przyjmój się z taką zdobyczą możesz troche powariować.??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
:) "za tęczo" - "nie przyjmój się"... Pozdro.
|
|
:))) G a z e l a ![]()
|
|
Nie pisze się za "tęczo" można pisać, wszak demokrację mamy: tenczo, tenczą, tanczą cóś tam na niebie itd. itp. A cyfrówki (a może cywruwki) są już w miarę tanie, to ją sobie kup (a może kóp).
|
|
w "Wielkim Dyktandzie" nagroda jest cyfrówka, niech wystartuje :P
|
|
Hej Ludziska Umiem Pisać DObŻe I BeS BlEdNe Mam 5 z PoLsKieGo (ZDZ wojska Polskiego pani Okurowska ) WłaSNie ODstałem Na Dzien Dziecka CyFlówke I Lubi ZdjEciA :D Yo Mada Faka :D
|
|
Hej Ludziska Umiem Pisać DObŻe I BeS BlEdNe Mam 5 z PoLsKieGo (ZDZ wojska Polskiego pani Okurowska ) WłaSNie ODstałem Na Dzien Dziecka CyFlówke I Lubi ZdjEciA :D Yo Mada Faka :D
|
|
Gra i śpiewa zespół downa... Pozdrawiam
|
|
Yo Mada Faka To też jest dobre. Pozdrawiam dzieciaków z Południa :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |