Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagineła suczka |
witam wczoraj zagineła suczka mieszanka owczarka niemieckiego 6 miesieczn a czy nikt jej nie widzial może.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagineła suczka |
Wczoraj około godz. 15 obok Venedy wędrował owczarek niemiecki. Nie wiem czy to suczka była ale wyglądał na młodego i chyba bez obroży.
|
|
mi zginela tak 18-19
|
|
dziekuje za informacje.
|
|
a ja ja chyba dzisiaj widzialam na ul.Senatorskiej(tez wygladala na mloda i byla bez obrozy).Szlam z synem do szkoly i ona poszla za nami do szkoly na ul.Kierzkowej.Krecila sie kilka minut kolo tej szkoly ale znowu za kims pobiegla
|
|
Pies który ma dobrze w domu, i niczego mu nie brakuje,nie ucieka.Musiał miec swój powód.Dlaczego wciąż nie umiecie upilnowac swoich zwierząt? Jezeli przerasta cie kot ,pies, to kup sobie papuzke w klatce.Ale i tu znajdzie sie amator wyjmowania papuzki przy otwartym oknie, wiec moze pluszowy miś?
|
|
szukałam ale niema jej tam juz
|
|
Chuć ją w miasto pognała :):) Eróci po świętach z trochę większym brzuchem :):):)
|
|
tego pieska nie dawno wzielam i ktos brame otworzyl i mala uciekla to tu nie komentowac ,mi chodzi zeby znalazla sie bo zima idzie i zeby glodna nie byla to bez gupich komentarzy
|
|
nie tak dawno tu na forum wrzuciłaś temat, że zaginął ci młodziutki amstafek czy coś podobnego, teraz znowu poszukujesz następnego, to jak to jest z tymi psiakami u ciebie ?
|
|
tamten amstaf nie był moj tylko z mojego konta bylo pisane
|
|
ELop i tu się mylisz, bo są psy, które pomimo tego, że będą mieć jak w raju nawieją przy nadarzającej się okazji. Chociażby husky, który w genach ma wpisane poszukiwanie przygody, czy beagle, który jak poczuje trop, to prze naprzód i zapomina o tym co ma za sobą.
|
|
Na Nowogrodzkiej wczoraj koło 15 i dziś po 7 rano. Trochę ją nakarmiłem, bardzo przyjacielska "dziewczyna". W pierwszej chwili myślałem że to może zaginiony "Ralfi", ale okazało się że to suczka - poza tym zdaje się że tamten się już znalazł, to dałem jej spokój. Podaj tu numer telefonu, łatwiej będzie w razie potrzeby ci pomóc.
|
|
518098319
|
|
tak to ta suczka ale dokladnie gdzie pani jo widziala dziekuje bardzo za informacje
|
|
No tak, ale skoro uciekła Ci tak 18/19 to pewnie nie ta. Niedaleko nadleśnictwa.
|
|
kurde niewiem dokladnie ktora godzina ale warto sprawdzic czy to nie ta byla taka grubsza uszy stojoce taka do kolan
|
|
Dzisiaj latała koło dworca, ale fajna psinka była pogłaskałem ją z moją dziewczyną. Może jeszcze tam biega? Chciałem założyć temat czy ktoś nie zgubił tak ślicznego psa.
|
|
kurde szukalam i nie moge znalesc jak ktos jo bendzie widzial to dajcie odrazu znac mi na tel 518098319 dziekuje
|
|
NADAL SZUKANA
|
|
?
|
|
Życzę by się znalazła.
|
|
Młodziutką suczkę w typie owczarka niemieckiego z czerwoną obrożą widziałam 15 minut temu koło Kauflandu.
|
|
halo halo! czy pies którego szukasz to młoda suczka z czerwoną obrożą, trochę podobna do owczarka niemieckiego? Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
nie ale wlasnie dzisiaj jakas do mnie przyszła na podwórko jakas suczka chyba mieszana z terierem komus nie uciekala?
|
|
Wczoraj koło sklepu zodiak na przejściu jakiś młody owczarek z czerwoną obrożą został potrącony przez samochód . Ale z tego co widziałem nic mu się nie stało tylko troche się wystraszył.
|
|
ta nie wygląda na potrącono ,jest żywa
|
|
A czy ja pisałem że tamta zdechła.
|
|
Ludzie, korzystajcie z dobrodziejstw techniki i wrzucajcie zdjęcia swoich zgub! Myślę, że nawet jeśli ktoś czytał ten wątek i widział zaginionego psa to i tak nic nie zrobi jeśli nie było jego zdjęcia. Pies psu (niestety) podobny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |