Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ostaniej chwili |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ostaniej chwili |
Ja nakręciłem na kamerze:D Przepiękna ta tęcza była:P
|
|
--> indar Ten zoom 75-300 to jakiej firmy? Może wiesz gdzie można kupić 350D w dobrej cenie?
|
|
|
Witaj To mój stary obiektyw Canona który kupiłem kilka lat temu wraz z analogową 300, już takich nie mają w ofercie. Moją "trzystapięćdziesionę" kupiłem przez Allegro, jak chcesz tanio to tylko z zachodu. Chociaż obecnie nie wiem co się dzieje na rynku aparatów. pozdrawiam Indar www.grod.org
|
|
ciekawe ujęcie przed chwilo widziałem dwie tęcze jedna obok drugiej??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
Bo były 2 :) Jedna piękniejsza od drugiej.
|
|
zgadzam sie to byly naprawde piekne tecze a szczegolnie ta jedna mocniejsza :D:D
|
|
ładna, ładna ;] cały rook tęczy niewidziałem:P Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
warto zwrócić uwagę, że ta druga ma kolory w odwrotnej kolejności! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja też widziałam tęcze. Cudowne. Od razu na duszy robi się cieplej w taki smutny,zimny i deszczowy dzień. G a z e l a
|
|
Witam ja te zdjęcia zrobiłem na sikorskiego z balkonu a to drugie [ing]http://www.hotofoto.pl/images/komarak/mg0089medium.jpg pozdro mateuszak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |