Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd na Mundial |
Mam pytanie: Czy ktoś wybiera się do Niemiec na mecz Polska - Ekwador 9 czerwca? Myślę, że warto byłoby zorganizować jakiś wspólny transport z Łomży (mam na myśli bus albo autokar ). Byłoby taniej i weselej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd na Mundial |
Ja mam ochote sie wybrac, ale tylko tak na ulice poczuc klimat tych mistrzostw bo biletu nie posiadam.
|
|
w każdym mieście są telebimy czy jakoś tak , mógłby ktoś zorganizować wyjazd
|
|
Fajnie by było :) ...
|
|
|
no, w TV to wiadomo ze bedzie, ale to nie to samo co byc tam, czuc ta atmosfere
|
|
na tym wielkim ekrenie obok stadionu oglądać mecz to już jest bardzo dużo . Mam nadzieje ,że stanie się jakiś cud i Mistrzostwa Europy zorganizuja w Polsce. To było by piękne :)
|
|
Zorganizować coś takiego to żaden problem trzeba mieć odpowiednio ilość chętnych??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
frotka napisał(a): Mam pytanie: Czy ktoś wybiera się do Niemiec na mecz Polska - Ekwador 9 czerwca? Myślę, że warto byłoby zorganizować jakiś wspólny transport z Łomży (mam na myśli bus albo autokar ). Byłoby taniej i weselej Zapytaj na stronie ŁKS-u ( http://www.lks.4lomza.pl ). Pewna osoba z Łomży jedzie do Niemiec bez biletu. ;)
|
|
dowiedz sie na statoilu u Piotrka, on cos wie o wyjeździe na mecz Polakow
|
|
Dzięki. Żeby było jasne, to nie ja, tylko mój mąż z kumplem się wybierają. Co prawda, nie wiem, czy wyjazd dojdzie do skutku .Wnioskuję to z treści i tonu okrzyków i jęków ( właśnie trwa mecz z Kolumbią ). Uszy więdną. Może się rozmyślą...?
|
|
Mam zmiennika na pozycji bramkarza ŁKS. Nazywa się Kuszczak. A bramka przez niego puszczona wejdzie do historii futbolu. Światowego futbolu. Już dziś wieczorem będzie słynny na cały świat. A Polska po poziomie dzisiejszego spotkania nawet nie wyjdzie z grupy. Tak zresztą, jak ŁKS nigdy nie zagra w II lidze - niestety ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Dla niewtajemniczonych : Bramkarz kolumbijski strzelił gola naszemu. Wykopem od własnej bramki. Naprawdę.
|
|
Bez komentarza.... To po cholere tam wogóle ten bramkarz był!!?? Chyba żeby ładnie zdjęcia wychodziły...
|
|
Wyjazd we czwartek wieczorem. Jedzie ktoś?
|
|
???
|
|
Podbijam, naprawde nikt z Łomży nie jedzie na mundial??
|
|
No ja chce jechać ale transportu nie moge znaleść jak by ktos mial wolne miejsce to gg podaje 3773455 nawet jutro mi pasuje 3773455
|
|
Moje słońce już śpi, bo jutro w nocy będzie za kierownicą. Rano go zapytam, czy mają miejsce. Jeśli tak, to się odezwą. Szaliki, koszulki i flaga w pełnej gotowości. Aż miło popatrzeć.
|
|
|
Szukam wolnych miejsc w samochodzie, obojetnie na jaki mecz Polakow, jesli ktos jedzie i ma miejsca prosze o kontakt na maila adac6@gazeta.pl
|
|
podbijam, ludzie to nie jest duzy koszt, mozna sie wyrobic w 200-300zl, wiec kto ma samochod niech sie zdecyduje:) wiecej taka okazja sie nie powtorzy
|
|
Chyba już nikt nie musi się wyrabiać w 200-300 zł :) ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |