Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupić karoserie całą z dokumentami bmw e39 |
Jak w temacie orientuje się ktoś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupić karoserie całą z dokumentami bmw e39 |
na parkingu pod sklepem
|
|
Zlikwidować te poniemieckie szroty z naszych polskich dróg.Wtedy 80% dresów będzie jezdzic komunikacją miejską.
|
|
Widać że nie siedziałeś nigdy nawet w porządnej bmw, stereotyp dalej w modzie,
|
|
Że niby e39 to porządne bmw? może 20 lat temu nim było.Fiat 126p też był kiedys porządny samochod. Poza tym e39 jest bardzo brzydki, co to ma być, przód niczym szczęki II , a jeszcze bardziej pospolite przebrzydłe e36 to dla biednych dresów bajerancka bryka niczym porshe.ALe głupi myśli że jest dużo lepszy od byle punto II, gdy ten z punto się z niego zwyczajnie śmieje.... Ale co zrobić jak ma się w tylko 2 tysiące w budżecie? to proste, kupić bmw, bo to nie fiat, a bmw to juz coś..
|
|
Za dwa tysiące to ty sobie maluszka możesz kupić, albo właśnie jakiegoś śmiesznego fiacika ale nie chciał bym takim samochodem mieć wypadek bo raczej ciężki los czeka kierowce i pasażerów. Ale nie o to ogólnie pytałem.
|
|
a samą karoserię można w ogóle kupić? Pierwsze słyszę...
|
|
To zobaczysz dopiero jaki bedziesz mieć wypadek tym swoim bmw poskładanym z 4ech po powaznym wczesniej wypadku w niemczech, z ksiązka serwisową, oryginalnym przebiegiem i po dziadku ..
|
|
co zostanie z bmw....
|
|
No patrz miałem wypadek właśnie takim bmw dlatego szukam drugiej karoserii. Jeżeli nie możesz pomóc to nie przeszkadzaj.
|
|
To tym gruchotem można wypadek spowodować ?? Patrzecie ludzie komu to teraz prawojazdy dają :):)
|
|
No i widzisz, więc się przekonałeś o tym, skoro szukasz całej karoserii, już nie przeszkadzam.
|
|
Masakra ...
|
|
Ja nie rozumiem po co są w ogóle te złośliwe komentarze przyszedłem tu po informacje ,każdy ma swoje upodobania
|
|
na jakims szrocie poszukaj bo te samochody sa juz w wiekszosci wlasnie tam 001
|
|
u brylanta kawałek tej karoserii widziałem. zobacz tam może cała znajdziesz.
|
|
pawell, powiedz skąd ma się wziąć cała karoseria z papierami ?? Niby resztę miałby ktoś wziąć, a zostawić karoserię z papierami ;)))) Nasza rzeczywistość uczy, że tak, można taką karoserię pewnie i znaleźć, ale bez papierów, bo będzie ze skuby. Wszystko da się sprzedać, tylko nie karoserię . Ale szukaj. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wszyscy co mówią że szrot to widocznie zazdroszczą bo nie stać ich na utrzymanie prestiżowego auta i jedynie mogą zgrzytać zębami, gdy wąchają spaliny sześciocylindrowca :) idźcie tam dalej jeździć swoimi puntami i golfami, ja bym do takiego złomu nawet nie wsiadł. A taki przykład z życia: sąsiad 3 lata temu kupił punto z salonu za 41 tysięcy, zgadnijcie, ile jest warte teraz? 6 tysięcy hahahahah Za 6 tysięcy to możesz kupić ponad 20 letnie BMW, chociaż i te drożeją bo jest ich coraz mniej i stają się youngtimerami, więc macie porównanie. Pozdrawiam kumatych :)
|
|
takie prestizowe to znowu ono nie jest .....ale tak po mojemu to ladna fura nie ma sie do czego przyczepiac ale ze wiekszosc ludzi na forum jezdzi mpk to narzekaja na fury ;p
|
|
rewolwer z tad ze na przyklad ktos sciaga angliki do przekladki
|
|
2 minuty szukania przy wolnym internecie z Aero2 http://allegro.pl/karoseria-z-dokumentami-bmw-520-e39-2003r-zar-w-pl-i3760365954.html albo http://allegro.pl/bmw-e39-karoseria-bezwypadkowa-z-drzwiami-brief-i3722925281.html albo http://allegro.pl/bmw-e39-3-0d-2000r-na-czesci-karoseria-sedan-i3769371557.html A jeśli potrzebujesz kombio to widziałem dwie oferty tamże.
|
|
właśnie miałem napisać że na alledrogo lub otomo
|
|
auto jak auto, jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki a że upodobali sobie je "gangsterzy" to co zrobić, jest dużo ludzi normalnych co lubi stare BMW, jak i inne stare auta. Zresztą często gęsto są trwalsze od tych najnowszych, szczególnie diesle. Ale jak już to znacie ten dowcip, nowe BMW będzie miało tylko metr szerokości, żeby można było obydwa łokcie za okno wystawić ;o)))
|
|
www.gabloty.pl zapraszam
|
|
zawodowiec...badzmy szczerzy, was nie stac , dlatego mowicie tu o jakiejs zazdrosci.. to samo mówią posiadacze alf.... mniej dresow jezdzi 320 bo juz ich nie stac wylozyc 12tys. dlatego tez akurat do tego modelu jestem lepiej przekonany .
|
|
O tam dresy, stereotyp.
|
|
cyt.: "...rewolwer z tad ze na przyklad ktos sciaga angliki do przekładki..." I jak już poprzekłada, to co ? Karoseria dalej będzie bez papierów, chyba, że ją oclisz. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
no tak i o to chodzi ściągnie angola srodek i tak jest nie potrzebny, a czasem mozna trafic juz wymontowane wszystko i własnie szukam takiej oferty lub zar.w pl. chociaz zastanawiam sie własnie jak to mozliwe ze ktos oferuje samą karoserie . moze mial ktos juz podobną sytuacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |