Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śmieci na klatce |
Witam może macie jakiś pomysł na sąsiadów wystawiających śmieci i buty na klatkę schodową http://nadraszynka.pl/dokumenty/smieci/1.JPG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śmieci na klatce |
Zrób ludzim prezent na gwiazdkę i wynieś do śmietnika razem z butami :):)
|
|
Dorzuć swoje ;)
|
|
To jest szczyt chamstwa wystawiać swoje śmierdzące śmieci sąsiadom pod nos, bractwo i tyle. Jak im w domu śmierdzą to niech wystawią sobie na balkon, a jak wystawiają po to aby "nie zapomnieć ich wynieść na śmietnik", bo i takie wymówki kiedyś słyszałam - to chyba lepiej postawić sobie śmieci wewnątrz przedpokoju pod drzwiami- na pewno się nie zapomni, bo śmieci zastawiają drzwi, a i ich zapach tez o sobie przypomina... Najgorsze są pampersy, czasem wystawione na trzecim piętrze śmierdzą już od parteru. Ja proponuję wywiesić na klatce kartkę z prośbą o zlitowanie się nad sąsiadami i trzymanie swoich smrodów u siebie w mieszkaniu.
|
|
a moze po prostu zapukac do nich i normalnie powiedziec ze sobie nie zyczysz?
|
|
Maruda muszę przyznać że pomysł dobry hehe
|
|
przetnij worek żyletką od dołu. Może jak sprzątnie to przemyśli
|
|
zglos do administracji
|
|
I zrób to oficjalnie . Powiesz że zalatani przed świętami to chciałeś/aś zrobić dobry uczynek a buty myślałaś/eś że też na śmietnik , bo skoro stały przy śmieciach ? :):):) Pomoże lepiej niż wszystko uwierz mi :):)
|
|
Serio nie umiesz po prostu zapukać, i powiedzieć, że obecna sytuacja Ci przeszkadza? litości, bądźmy ludźmi, a nie jakieś przecinanie worków... never give up!
|
|
Nasrać na wycieraczkę.
|
|
Dobrze że ja mieszkam z normalnymi ludźmi w klatce i nikt nie ma takich pomysłów ...
|
|
U mnie też na szczęście normalni ludzie mieszkają, ale muszę przyznać, że pomysł z wyniesieniem śmieci i butów rewelacyjny :) Można spróbować od wywieszenia kartki w klatce :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a mi to wcale nie przeszkadza. no chyba ze smieci by wystawaly caly dzien lub dluzej. ale jesli czlowiek na chwile wyniesie na klatke bo wlasnie worek zmienil to wcale nie zwracam na to uwagi. czasami z worka cieknie chyba nikt nie bedzie sobie podlogi brudzil w domu???
|
|
szok>>>>PADA19833 czasami z worka cieknie chyba nikt nie bedzie sobie podlogi brudzil w domu??? a co na latce mozna....????szok w trampkach na rowerze a ja mieszkam w nowymbloku rocznym i tez mam sasiadow co smieci wystawiaja...dwa mieszkania w klatce...jedna pani dr...okulistka lomzynska...a wory na wysokosc metra wystawia a drudzy rodzinka...tez wory i pamperuchy i co juz dw3a razy uwage sie zwracalo i dalej stoja...i nie godzine a potarfia stac cala noc i do poludnia...kolejnego na dziadow be z kultury nie ma pomyslu i roziwazania...
|
|
Zdjęcie z nowych bloków na Sybiraków, chyba w każdej klatce są takie lamusy. Dwa pomysły były najlepsze: przecięcie worka od spodu albo wyrzucenie wszystkiego łącznie z wycieraczką i butami. Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
To jest problem istniejący w całej Polsce, ludzie pozbywają sie odpadków z mieszkań, nie zwracając uwagi na to że na klatce tworzy się brud. Uważam to za totalny egoizm.
|
|
mdonia takie kurtularne wyuczone chamy są najgorsze... :D
|
|
roczne bloki to rozumiem ze jest wspolnota. idz do strazy miejskiej zglos to. mi tam jak stoi pare godz nie przeszkadzaja smieci ale jak by 2 dni staly to juz ciekawie nie jest. to jest skladowisko bakterii i jak zaczyna sie cos rozkladac to i larw. ja bym sie nie odważyła wystawic smieci na tyle czasu i np jak bym widziala ze smierdza. czasami ludzie papiery albo plastik wystawiaja.
|
|
bo się sami nauczyli;p
|
|
Re: śmieci na klatce Autor: panda19833 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 11-12-13 19:00 a mi to wcale nie przeszkadza. no chyba ze smieci by wystawaly caly dzien lub dluzej. ale jesli czlowiek na chwile wyniesie na klatke bo wlasnie worek zmienil to wcale nie zwracam na to uwagi. czasami z worka cieknie chyba nikt nie bedzie sobie podlogi brudzil w domu??? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mentalność kmiota " wsiowego" który za ojcowiznę kupił chałupę we mnieście i i gumna jeszcze nie wyrósł !
|
|
vita ma rację, bądzmy ludźmi..najpierw pukamy do drzwi a dopiero potem przecinamy worek żyletką albo sramy na wycieraczkę:)
|
|
wrzuć tu fotę z numerami drzwi :) ---------------------------------------------
|
|
|
fanka bociana prezio nie szuka śmieci tylko klęczy bo madonna śpiewa
|
|
Aaaa po ukraińsku??? Przecie Madonna to nasza tylko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |