Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pożar w stawiskach |
dzieki bogu ze masarnia Mirka G. wczesniej zbankrutowala bo by sie wogle z dlugow nie wykopal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pożar w stawiskach |
Może z tego powodu się paliła??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
ześ błysnoł intelektem
|
|
ale dobre wedliny tam robili
|
|
ciekawe czy jeszcze beda produkowac
|
|
slyszalem ze tak w garazu... spelniaja wszytskie wymogi sanepidu -=przemek aka phobia=-
|
|
phobia ty sobie zartujesz a tam tyle ludzi pracowalo i rodziny na utrzymaniu maja, zreszta sami wlasciciele tez to przezyli to byl dorobek calego zycia
|
|
Ja sobie nie zartuje w zaden sposob, tylko napisales: ciekawe czy jeszcze beda pracowac. Glupie pytanie glupia odpowiedz zadrwilem z Twojej wypowiedzi (czyt. pytania) a nie z pokrzywdzonych przez pozar ludzi. -=przemek aka phobia=-
|
|
Widzę że interesujesz sie stanem kont, Wiesz kto banktutuje, kto nie. Wisz nawet kto ile ma długów i jak sobie radzi z ich spłatą. A tak naprawde to ty w dupie byłeś i ch..... wiesz. A to co piszesz to tylko twoje chore domysly, ktore nie wiadomo czym sa powodowane! Skłonny jestem stwierdzic ze to z zawisci. Bo człowieku czy ty wiesz co znaczy stracic cos na co sie pracowało cale zycie? Śmiem wontpić! A po twoim zachowaniu przypuszczam ze w życiu psu budy nie byles w stanie postawic, no bo jak? Po co? Za co? Dlaczego? I czy ty mozesz powiedzxiec ze ktos spalił swoj dorobek bo zekomo mial tak ogromnie zluzenie? Powiem ci to wprost j e b n i j ty sie w ten pusty łep to moze zacznisz musleć!
|
|
popieram przedmowce. szkoda ze ja tego nie napisalem. pozdrawiam pana cornales! -=przemek aka phobia=-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |