Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komis z telefonami. |
Gdzie w Łomży jest najlepszy komis z telefonami,chodzi mi o to żeby sprzedać telefon i wziąśc w miare rozsądną cene .??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komis z telefonami. |
Hala targowa. Co to za telefon tak wgl. Moze bym odkupil
|
|
to htc 8s ze stłuczoną szybką.
|
|
Telefon Lg Swift L3 dotykowy jak nowy mam go niecałe dwa tygodnie
|
|
Egzorcysta ,chciałabys żeby to był htc 8s ,ale niestety to jest mój nowy tel LG
|
|
z papierami czy z " jumy" ?
|
|
Oczywiście,że mam wszystko wszelkie papiery ,kartę gwarancji,łądowarkę .
|
|
Egzorcysta - hahaha, zabawne. Kozak w necie, a wiadomo kto w świecie.
|
|
Witam, jeżeli ktoś posiada na sprzedaż telefon Nokia C5 , chętnie kupię. Pozdrawiam
|
|
dzidziuś ! Za co nienawidzę Łomży? Autor: Przemek95 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-08-13 20:55 Za wszystko. Począwszy od naszego zajebistego ŁKS'U Łomża, kończąc na najlepszych w całej Polsce (<lol2>) "atrakcjach turystycznych". W tym zasranym mieście nie ma nic do roboty. Ani iść na plażę, bo chodzą tam co poniektórzy (nie dokończę, bo dostanę bana), nie ma gdzie kulturalnie piwka sobie wypić. NIC W TYM CHOLERNYM MIESCIE NIE MA! Veneda - zbiorowisko gimbusów, którzy to udają zajebistych jeżdżąc na wózkach w Tesco itd. Dziękuje za taką zajebistą ŁOMŻĘ. O takiej właśnie marzyłem... .................................... i tu dzieciaku twój świat : Wymiana gier na konsole w Łomży Autor: Przemek95 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-02-13 14:29 Witam. Znacie jakiś sklep, co by można było wymienić lub sprzedać gry na konsolę, a konkretnie xbox'a 360. Był jakiś czas temu sklep playergames, lecz go zamknęli. Czy jest jeszcze jakiś sklep gdzie spokojnie wymienię gry w Łomży? ....................kozak w grach internetowych hahahaha..
|
|
Naciśnij "wyloguj", bo te forum Ci nie służy. Pracy nie masz, że całe dnie na kompie siedzisz?
|
|
cycu, dziecinko , akurat sam sobie jestem pracodawcą
|
|
Ta.. znany z tego, że wciąż mieszkasz z matką, albo jesteś na utrzymaniu dziewczyny (taa jasne).
|
|
cycu, dziecinko , ale nie gram w strzelanki i inne takie DZIECIAKU hahahaha.. dzwonić do DZIDZI : Re: Zgubiony telefon htc 8s Autor: Przemek95 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-12-13 13:43 Zapłacę 400zł. Na telefonie były bardzo potrzebne mi dane. Dzwonić pod 508393748 ten to ci : Re: Komis z telefonami. Autor: Przemek95 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-12-13 14:39 ...... zabawne. Kozak w necie, a wiadomo kto w świecie.
|
|
DZIDZIA! Re: xbox 360 250gb Autor: Przemek95 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 24-09-13 20:50 Mam ps3 slim 320gb z jednym padem, wszystko sprawne. Do tego gra fifa 13 i gry z abonamentu ps+. Na miejscu 750zł. Lepsze gry są na ps3. :) E-mail: czoper123456@op.pl ............................ dziecinko, to jest twój wirtualny świat? ...... zabawne. Kozak w necie, a wiadomo kto w świecie.
|
|
ten egzorcysta to koleżka po czasie liże ci...ę po ku....sie ;)
|
|
IDIOTA!
|
|
kto???
|
|
Egzorcysta - co jak co, ale z tym wirtualnem światem to lepiej spójrz na siebie. No bo jak się ma 30 postów do 1000+
|
|
Aaaa! to śnieżny koleżka ;))
|
|
Bloom Ja ma nokie c5 w bardzo dorym stanie z papierami i pudelkiem jedyna wada do simock Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Masakra ...
|
|
hans_kloss, sprawdź pocztę. Pozdrawiam
|
|
Kupie samsung galaxy s4 ,s3 tez moze byc :)
|
|
1:0 dla egzorcysty :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |