Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego znikają posty krytykujące 4lomza? |
Przepraszam, że pytam, ale jestem tu nowy i jeszcze nie znam panujących tu "zwyczajów", a widze, że są. Rozumiem, że można pisać na wszystkie tematy, tylko nie WOLNO krytykować strony 4lomza. Dzisiaj czytalem posty. Wieczorkiem przegladam i patrze niektorych brakuje. Cenzura czy co? Na wszelki wypadek: 4lomza van legjobban Proletariusze wszystkich krabów - chrzanie Was
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego znikają posty krytykujące 4lomza? |
hm. jakie posty na przykład zniknęły ? jestem ciekaw. pamietasz sens i treść tego postu ? GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
revolucjonista, jakby do Ciebie przyszeli goście i jeden z nich nasrał Ci na ławę w dużym pokoju to byś to gówno sprzątnął czy zostawił ku pamięci? w ratuszu nie krytykuje się prezydenta, w kościele kapłana, a w gospodarstwie gospodarza, ile ty masz lat człowieku, że tego nie rozumiesz?
|
|
"jakby do Ciebie przyszeli goście i jeden z nich nasrał Ci na ławę w dużym pokoju to byś to gówno sprzątnął czy zostawił ku pamięci?" wiesz. tylko ciekawe, czy ktos mowi prawde, czy rzeczy z palca wyssane. ponoc prawda boli ? GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
widze ktosiu, że nie zrozumiałeś intencji mojego wpisu, więc dam taki przykład: przychodzę do Ciebie w gości i na ścianie pisze "ktosiu to ciota" i zakładając że to nawet nie jest prawda, zostawił byś to u siebie na ścianie? zastanów się i odpowiedz. ;)
|
|
jezeli to nie prawda, to scieram. jezeli prawda, to sie zastanawiam, skad ktos ją moze wiedziec, znac. GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Widzisz ktosiu, gabo przyznal, ze wyciął posty. I wcale nie było to gówno jak uważa Gabo tylko polemiczna wypowiedz z którą można było podjąć dyskusje. Sens był mniej więcej taki: jakis forumowicz stwierdzil, ze 4lomza jest tylko kalką kopiującą informacje zawartą w innych mediach (gazetach i stronach www) i nie wnosi nic twórczego do swojego serwisu i że on woli inny serwis /.../ (sam wyciąłem nazwe portalu na który tak nerwowo reaguje 4lomza) gdzie też kalkują artykuły z innych mediów ale jest też dużo wlasnych informacji i artykułów pisanych przez ludzi związanych z vortalem (wiedząc, ze 4lomza wycina posty , prośba do forumowiczow aby w przypadku napotkania postu, ktory może być za chwilę wycięty, zapisywali daną strone na swoj dysk). I nie bardzo rozumiem jak i gdzie jest to gówno o którym pisze gabo . Nic nie widziałem tam obraźliwego. Widocznie 4lomza nie czuje sie merytorycznie przygotowana do dyskusji o wlasnym serwisie z góry zakładając, że są the best (pycha jest pierwszym przyczynkiem upadku), a to według nich wyklucza jakąkolwiek dyskusje. Nie takie pomówienia były publikowane na tym forum i jakoś gabo nie reagował. Nie wiem dlaczego radni pomówieni na tym forum chcą dochodzić kto wysłał pomawiające ich posty. Zgodnie z obowiazującym prawem na równi z piszącym odpowiada wydawca (w tym przypadku firma speedi) i nie ma nic do rzeczy pisanie, że "Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy". Po to jest wydawca aby reagował na posty, które łamią obnowiązujące w Polsce prawo. Proletariusze wszystkich krabów - chrzanie Was
|
|
revolucjonisto - cenzura był, jest i będzie... ale to co twoim zdaniem "zginęło" jest - zerknij proszę do tematu: "Mecz ŁKS-u z Wigrami!!!' - tam jest ten wpis, który twoim zdaniem został wykasowany. smutne...? cz
|
|
A ja uważam że forum powinno być stworzone dla wszystkich i o wszystkim. Chyba nikt nie usuwa z gazet artykułów które np. nie pasują szefom mafii?? (.. a zresztą kto wie :] ) Zasada forum jest taka ze wszyscy mowia o wszystkim i jezli tresc nie zawiera obrażliwych słów (ty....., jesteś jak...., czy przekleństw) nie powinno się tego usuwać. --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
rewolucjonista : jak mozesz odezwij sie do mnie na GG Pozdrawiam i smutne to jest to, ze 4lomza, wycina takie posty. a ten vortal, ktory w swoim poscie wyciales, to lomza.info ? czy jakis inny ? GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Niech zyje lomza.info niech zyje lomza.pl!!!! :) --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Hmmmm... czy rzeczywiście coś tu znika?!?! Ja niczego takiego nie zauważyłem, choć kilka razy trafiłem na takie posty, którym ja (będąc właścicielem portalu) nie pozwoliłbym na pozostanie w oryginalnej formie - ale z pewnością nie byłyby to merytoryczne tematy dotyczące samego portalu. nie możesz znaleźć wątku? ...na górze masz taką fajną opcję: szukaj! Wpisz tam hasło "4lomza" albo/i słowa które wydaje ci sie wystąpiły w tamtym wątku i zobacz co Ci wyskoczy. Ja wpisałem tylko 4lomza i wyświetlilo sie 227 odpowiedzi.... przeszukaj revolucjonisto, a dopiero potem zarzucaj wyciananie informacji... chłopaki nie raz już pokazali że krytyka im nie straszne.... co takiego miałoby być w tym poście o którym piszesz, że mieliby się tego przestraszyć? dla ułatwienia pokażę Ci jakie wątki "krytykujące" znalazłem (na pierwszej tylko stronie - 1-50z227) Speed a inne firmy IT http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=6336&t=6318#reply_6336 4lomza a wiadomości sportowe: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=6291&t=6252#reply_6291 Protest przeciw gazecie bezcennej: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=5879&t=5870#reply_5879 Zakwestionowana niezależnoąść 4lomzy: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=5083&t=4749#reply_5083 .........niesamowite jak chłopaki "wycinają" posty które ich krytykują!!! Pozdrawiam wszystkich którzy rąbią coś w Łomży i nie rozbudzają konfliktów! --- PGG
|
|
Pozdrawiam wszystkich którzy ROBIĄ coś* w Łomży i nie rozbudzają konfliktów! *chodziło mi o coś konkretnego i konstruktywnego! --- PGG
|
|
napisz revolucjonista - ty jesteś blondynka czy byłym radnym? normalnie, Twoja błyskotliwość mnie oślepia :))) pozdrowienia dla XtraVert GABO
|
|
to js ... NARCYZ sie nazywam ... :) dla wszystkich ktosiów i revolucjonistów!!!
|
|
Revolucjonista, "Sens był mniej więcej taki: jakis forumowicz stwierdzil, ze 4lomza jest tylko kalką kopiującą informacje zawartą w innych mediach" --- A co ty masz przeciw komus kto robi dobra robote gromadzac informacje ktore beda interesujace dla osob odwiedzajacy dany portal. Dla mnie 4Lomza jest miejscem gdzie moge spokojnie raz na jakis czas wpasc i w przeciagu kilku chwil wiedzec co sie dzieje. Nie mam czasu marnowac na latanie po 50'ciu innych portalach, tylko po to by zlapac 'orginalne' informacje... Moze ty nie masz nic innego do roboty w ciagu dnia, inni musza pracowac itd. Jezeli chodzi o odpowiedzialnosc, to fakt ze to 4Lomza moze byc odpowiedzialna za posty, dlatego dobry czlonek danego forum powinien dbac o to by dane forum istnialo. A ze niektorzy maja to w ...... (sam wstawilem) to oczywiscie ze potrzebna jest cenzura. Jak chcesz forum bez cenzury to otworz wlasny portal na serwerze w innym kraju (z ktorym Polska nie ma zbyt scislych porozumien). Pozdrowienia, Lukasz S.
|
|
Gabo żadna nowość. Ci co Cię znają od "małego" twierdzą, że jesteś "Pierwszym NARCYZEM w Łomży i do tego najdłużej żyjącym, dlatego zawsze jako prezent kupują Ci nowe lustereczko. Niech żyje gopcio Narcyz Proletariusze wszystkich krabów - chrzanie Was
|
|
dzięki revolucjonista w końcu załapałeś, :)))
|
|
Inwazja klonów.
|
|
inwazja glonów
|