Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Takiego wała i Łomza dupy dała- Łomża do Mazowsza |
czytając 4 łomza " Białystok bierze wszystko" ręce opadają " Dla samorządów powiatów i dla Łomży, środków w tym programie nie będzie. Ten program jest dla nas nie do przyjęcia." ( czy ten pan z Zambrowa lub Kolna nie chciałby być prezydentem Łomży? ) kolejny powód żeby się ewakuować z tego pod ruskiego województwa gorzej nigdzie nie będzie bezrobocie Łomża 16,8 % bezrobocie Ostrołęka 13,0% TO TYLKO 30 km ale dwa inne światy ( a miasta podobne ) Rozwiązanie jest jedno zbliżają się wybory ( prezydent już się zaczął lansować) pytać dlaczego pomimo przykładów ciągłej dyskryminacji ze strony władz województwa jesteśmy w tym województwie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Takiego wała i Łomza dupy dała- Łomża do Mazowsza |
kolejny powód żeby się ewakuować z tego pod ruskiego województwa TO co tu jeszcze robisz? niech zgadnę, mama utrzymuje i nie masz pieniędzy się wyprowadzić, czy strach przed przeprowadzką do innego miasta że się nie odnajdziesz? Skoro wiesz że jest źle to zacznij robić a nie pisać w koło o podruskim województwie.Zero szacunku dla innych narodowości.Zmien sie czlowieku bo za dużo w tobie zawiści.Inne miasta lepsze moje nie.Jestes wolnym czlowiekiem , możesz mieszkać gdzie chcesz.Jedź tam gdzie lepiej i nie zawracaj dOpy.
|
|
żle zrozumiałeś powiedziałem ewakuować z województwa nie z miasta Łomża to Mazowsze Na Mazowszu mieszkał mój pradziadek dziadek i ojciec co więcej mieszkali w Łomzy . Nigdzie się nie przeprowadzę . Bo jestem stąd . Pora wrócić na Mazowsze . Mimo że to się podruskim kołkom nie podoba. W łomzy jest mnóstwo ludzi którzy tak myśla . To tylko kwestia czasu Buzkowim nie wyszła żadna reforma - ta też diabli wezmą . można zrobić wiele aby podrusie opuściło te ziemię a na pewno taka podruska mentalnosc która reprezentujesz Może napisac ci cyrylica żebys zrozumiał ? 7 nie kradnij No i jak zwykle nie trafiłeś Jestem tu bo chce tu byc . : Nie było was był las nie bedzie was będzie las las zastąp Mazowsze do swidania
|
|
To wyp.... j do Ostrołęki i przestań skamleć . Trzeba było się uczyć to byś nie robił na śmieciówce:):)
|
|
hahahaha
|
|
skoro tak w Ostrołęce łatwo, spróbuj tam znaleźć tam pracę. Tak samo ciężko, jak Nas. ---------------------------------------------
|
|
Więc zostaniesz w lomzy bo mieszkal tu twoj dziadek pra itd ? nie masz tu zadnych hektarów aby żyć w lomzy dla tradycji. Tak żyją rolnicy, chociaż dzieci już emigrują dawno do miasta.Czasy sie zmienily. Dziadek mogl mieszkac w usa, ojciec w anglii ciotka w iranie, gdzie ty byś mieszkal w takim razie.Człowiek w życiu ma wybór, skoro zamierzasz życ w miejscu gdzie żył twoj ojciec itd , a nie masz w tym miejscu perspektyw ani zadowolenia, to masz coś z głową nie tak?! patrz ile jest ludzi w lomzy którzy studiują w innych miastach i w cale nie wracają do lomzy , bo zobaczyli że gdzie indziej jest lepiej.
|
|
kolejny powód żeby się ewakuować z tego pod ruskiego miasta. Czysta brudna prawda. Pomysłowo.
|
|
śledziasie a kto ci to powiedział Akurat jestem bardzo z życia zadowolony dlatego że jestem u siebie i jestem dumny z miejsca w którym żyje i uwierz mi z litością patrze na Białystok jak jobluja się tam ruscy z nieruskimi Ci zbudują kosciółek to ci jeszcze większą cerkiewke , ci sylwestra jednego dnia ci innego -śmieszna ta rywalizacja Dlastego kw...mnie pazernosc i złodziejstwo kołków ze śledziostoku i dobrze że widza to inni PS dvd jednak o 4 % łatwiej w Ostrołee a kiedyś było tak samo jeżeli tego nie bedziesz widział to za 10 lat będzi nie 4% a 8%. Nie wiem czy wiesz ale z Ciechanowa do Wa-wy jedzie pociag ludzi do roboty . Z Białego tak samo ( 1,5- 2h dojazdu jednak jak nie ma innej . u nas niestety licz 3 h) Maruda skocz na watek o kebabie bo jak zwykle pitolisz jak mały Józio po dużym piwie
|
|
I co z tego ?? W Ostrołęce też byś na umowę śmieciową robił:):) Gimnazjum to nie wykształcenie baranie :):)
|
|
Maruda wiem że w Ostrołęce byś nie miał szans Raz że wiek a dwa tam nie ma tyle puszek ( piwo jednak Łomza) Jednak skup się i napisz coś na temat Napieprzanie w klawiaturę bez sensu to strata czasu a jak nie widzisz dobrze to w dzień pisz . Sa też klawiatury podświetlane. czasami tez dobrze napisać więcej niż jedno zdanie . zdania złożone nie gryzą . Nie pisz po ziółkach lub pisz jak się wypróżnisz. No i kładź się spać bo jutro po numerek do przychodni zaśpisz
|
|
przerasta mnie ta rozmowa, pabloz masz kłopoty z bańką na 100%. obchodzenie Świąt w różnych terminach to rywalizacja? żalisz się że do Wawy masz daleko, przecież radziliśmy ci żebyś się wyprowadził, w przeciwnym wypadku pozostaje ci się z tym pogodzić lub pić browar Łomża do oporu Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach a trociny we łbie możne tez przeleć na wątek o kebabach ? Nie na wszystkim się trzeba znać . W sumie ksywa Kozioł zobowiązuje. na przyszłośc radze że jak sie nie ma nic do powiedzenia to nie pisz . To że zraniłem twe białostockie serce nie jest powodem do pisania byle pisać To ze ci dopiekłem z racji pochodzenia widac po reakcji - inwektywy rozumiem - trudno się na nie w necie obrażać ale Na Boga napisz coś z sensem na temat - niech widzę jakąś myśl , cień idei , inteligencji a nie że tak że Kozioł to kozioł i nic
|
|
Ty mi dopiekłeś?Z twojej reakcji wynika że to chyba ja tobie skoro zaczynasz atakować moją osobę! Brak konkretnych argumentów jest tego skutkiem. Cienki jesteś jak Polsilver ;-) Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Łomżyniak to ktoś kto identyfikuje się z naszym miastem (zależy mu). 1. Łomżyniak ma prawo mieszkać w dowolnym mieście i być łomżyniakiem (i dalej zależy mu na Łomży). 2. Nie-łomżyniak ma prawo mieszkać w Łomży (takiemu powiewa Łomża). Z powyzszych postów wnioskuję, że w spawie dotyczącej Łomży wypowiadali się też nie-łomżyniacy.
|
|
co by nie zrobił to łomża to syf, właśnie przez takich imbecyli :)
|
|
nasze miasto w rankingu dołuje ale to wy wybraliście takie władze i prezydenta to sie niedziwcie że będzie gożej nie ma sensu sie wyzywać jednemu gożej to wylewa swoje żale na forum gitara gra
|
|
w Ostrołęce trudniej znaleźć pracę, niż u Nas. I mają taki sam przemysł, jak My. W czym oni lepsi? Nie żartuj. To tylko 3 czy 4 procent, aby dodać proporcje pod stanem liczby mieszkańców, wyjdzie to samo. ---------------------------------------------
|
|
to znaczy nie proporcje a wagi ---------------------------------------------
|
|
tak juz jest od kilku lat, nic nowego
|