Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No chyba dośc juz tych dziwnych pomysłów. |
O ile mnie wiadomo to posiadane przez ZKM autobusy okazały się dość nieekonomiczne. O ile tez nie myle się program rozwoju w ramach którego zakupiono te autobusy niskopodłogowe o dużej ilczbie miejsc pisał chyba Pan Dobosz. Dzisiaj jak czytam ten sam pan dostaje pewnej reorientacji i optuje ze pozyskanie środków na zakup hybrydowych autobusów małej pojemności dla obsługi linii wokół miasta. Ja mam wrażenie ,ze to się kupy nie trzyma. lelumel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No chyba dośc juz tych dziwnych pomysłów. |
a dlaczego z podatków łomżyniaków mamy wozić mieszkańców okolicznych gmin? kolejny genialny pomysł ratuszowych przez te autobusy które zostały kupione zdaje się miasto ma klopoty z ZKM Kto pisał projekt ? czasami nie nasz ratuszowy Jaś Fasola ?
|
|
Re: No chyba dośc juz tych dziwnych pomysłów. |
pabloz co ty za głupoty piszesz? a to dzięki dobrodusznym łomżyniakom mieszkańcy okolicznych gmin mają czym jeździć? a to dobre!! o jakim projekcie piszesz? o tym którego jeszcze nie ma?? weź ty chłopie zorientuj się cokolwiek na temat sprawy w której się wypowiadasz bo ręce opadają Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |