Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy pakiet orange ? prosze o pomoc :) |
Witam dootarły do mnie wieści o nielimitowanym pakiecie smsow do orange przez 31 dni za 6 zł. Lecz doszły mnie słuchy że jest jakis bonus za 20 zł ? czy coś takeigo polegającego na tym że po wpisaniu numeru innego uzytkownika sieci orange oczywiscie bedzie pokazywało jak dana osoba pisze do jakiejś osoby ? w sensie iż czy jak dana osoba do kogoś napisze czy wyświetli mi się jej numer :) jest wgl coś takiego ? Proszę o pilną odp. Pozdrawiam P.S. Proszę bez trollowania zbędnego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy pakiet orange ? prosze o pomoc :) |
Ponawiam.
|
|
Jedyne o czym słyszałem to pakiet 600 smsów/30 dni do Orange za 6 zł, a bonus 20 zł jest przy doładowaniu za stówkę (20%) i do wykorzystania tylko w Orange. O reszcie nic mi nie wiadomo.
|
|
Najpierw musisz przejść na Orange Yes. sms: YES na 1010 sms bez limitu do orange 6zł/31dni włączasz poprzez: *110*32# lub sms START na 541
|
|
a pakiet jakis na minutki ?
|
|
W świątecznej promocji Orange na kartę – „Zbieraj doładowania”, czekają prezenty w postaci nielimitowanych SMS- ów oraz nielimitowanych minut na połączenia do wszystkich sieci komórkowych. Aby je dostać wystarczy doładowywać konto dowolnymi, nawet najmniejszymi kwotami. Jeśli ich suma wyniesie przynajmniej 20 złotych, klient otrzyma pierwszy z trzech świątecznych bonusów. Wraz ze wzrostem sumy doładowań otrzyma kolejne prezenty o coraz wyższej wartości. „Zbieraj doładowania” to jedyna tego rodzaju oferta na rynku. Zbieraj doładowania to unikalna promocja premiująca klientów oferty Orange na kartę, bez względu na wartość doładowań jakimi zwykle zasilają swoje konta. Jest dostępna od 8 listopada we wszystkich aktualnych taryfach oferty Orange na kartę: Orange Yes, Orange One, Orange POP, Nowe Orange Go, a także Orange Smart na kartę i Orange Free na kartę. Bonusy są przyznawane za sumę wartości doładowań dokonanych w ramach promocji, niezależnie od ich liczby. Po osiągnięciu każdej z trzech, określonych sum, klient otrzymuje w prezencie kolejne, coraz atrakcyjniejsze bonusy, z których może korzystać do końca promocji, czyli do 14 stycznia 2014: Suma doładowań: 20 zł = Nielimitowane SMS-y do Orange, Suma doładowań: 35 zł = Nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci komórkowych, Suma doładowań: 55 zł = Nielimitowane minuty i SMS-y do wszystkich sieci komórkowych. Aby aktywować promocję wystarczy wysyłać SMS o treści START, pod bezpłatny numer 805 lub użyć krótkiego kodu: *101*72# i przycisk połączenia. Klient, który aktywował promocje, w czasie jej trwania będzie otrzymywał po każdym doładowaniu aktualną informację, jaką kwotą powinien zasilić swoje konto, by otrzymać kolejny bonus.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |