Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Matki |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Matki |
Wszystkiego najlepszego wszystkim matkom :)
|
|
Zapamiętaj MATKE masz tylko jedno a żon możesz mieć kilka. Kto to jest? Od rana do późnej nocy o nas się kłopocze. Dba o ciepło, w ogień dmucha, czapki szyje nam z kożucha. Ciepły kołnierz, ciepły szalik, byśmy zimna nie zaznali. Z nami troski wszystkie dzieli, pragnie, byśmy byli weseli? Chyba wszyscy się zgadzamy, że to nasze... mamy! waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
" MATKA NIE KU RWA , JEST TYLKO JEDNA " !!!!!!
|
|
cycq-czy ty zastanowiłeś sie pisząc powyższy post. waldek 27 analfabeci muszą umrzeć ? ? ?
|
|
ja pier.... ale poszedł ten cycq!! michal06
|
|
Dziękuje Ci, że dałaś mi życie, za to, że mogę istniec, Za to, że zawsze w potrzebie jesteś blisko i wspierasz mnie, Te chwile razem spędzone, radosne i smutne, nigdy nie będą stracone. Wzloty i upadki? To nieistotne Dla mnie liczysz się tylko TY Twe serce-Serce Matki! G a z e l a
|
|
Tego imienia nie trzeba się uczyć... Gdy kto chce zamknąć w jednym tylko słowie ogrom uczuć jasnych do granic ostatka, niech przyklęknąwszy to imię wypowie jedno, jedyne, przenajsłodsze... MATKA Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
|
Ty cycq jakiś wypaczony jesteś, zero szacunku do matki i co najgorsze do siebie!!! mam nadzieję że Cię nigdy nie spotkam!!!
|
|
cycq - pomyśl choć chwilę nim cokolwiek napiszesz. I nie mów tego swej mamie bo jej przykro będzie - to tak gdybyś nie zdawał sobie sprawy.... ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |