Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog |
Proszę o polecenie dobrego Dermatologa może być na NFZ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog |
nie ma takich ;P a nie na nfz to Klepacki
|
|
http://promedpol.pl/ z Białegostoku przyjeźdzają
|
|
dr Jakimyszyn przyjeżdża z Ełku, przyjmuje na Woj.Polskiego bardzo dobry lekarz polecam, przyjmuje prywatnie i na NFZ
|
|
Ja niestety nie mogę polecić dr Jakimyszyna. Podczas wizyty nie był zbyt uprzejmy, a leki jakie przepisał kosztowały ponad 200 zł. Antybiotyk (nie zapytał się czy mogę przyjmować, dopiero z ulotki dowiedziałam się co to jest) oraz maść 15 gram za 50 zł jedna a na recepcie były 2 szt. Pieniądze wydane a leki i tak nie pomogły.
|
|
w Promedpolu przyjmuje jeszcze Pani dr Dziużycka bardzo miła osoba jak również dr Jakimyszyn
|
|
Również polecam dr Jakimyszyn.
|
|
Ciuchcia co widzisz dziwnego w lekach za 200zl? Leki dermatologiczne są drogie. Niestety przy leczeniu dermatologicznym trzeba być tego świadomym. Plus trzeba wiedzieć co i jak stosować żeby otrzymać najlepsze efekty. Nie zawsze przeczytanie ulotki do tego wystarcza. Zdecydowanie polecam Dr. Klepackiego. Leki fakt faktem nie są tanie, ja za miesięczną terapie zapłaciłem prawie 400zł ale efekty są widoczne. Dr szybko stwierdził w czym problem i zaproponował leczenie. Szczegółowo rozpisał plan leczenia, dał wskazówki odnośnie żywienia itp. Zdecydowanie polecam.
|
|
Zdecydowanie polecam klinikę dermatologiczną w Białymstoku DERMEDICA. Byłam tam z dzieckiem, lekarz i pielęgniarki bardzo mili i co najważniejsze pomogli. Trzeba dzwonić umówić się na termin i czekać na nfz. Terminy zaskakująco krótkie.
|
|
Nic dziwnego nie widzę jeśli jest możliwość ich przyjmowania. Po kilku dawkach antybiotyku dostałam innej dolegliwości, którą leczyłam dłużej niż zapisana terapia dermatologiczna. No widzisz Ty przynajmniej dostałeś wskazówki odnośnie leczenia, ja tylko recepte i następny proszę. ps. miło słyszeć, że Twoja terapia się powiodła :-)
|
|
Ciuchcia ja bylam u tego lekarza i nic a nic nieuprzejmy nie byl, malo tego przyjmowal nas kolo godz 21.00 i mimo zmeczenia byl bardzo uprzejmy, a ze leki za 200zl? Tak leki kosztuja, jedz do bialego to zaplacisz 500zl, nie zawsze leki pomagaja od razu, nie zawsze organizm na nie dobrze reaguje, zly lekarz, bo ci leki nie pomogly? Czy ze za drogie byly? To tak samo jak z porodami jak bez komplikacji=lekarz najlepszy pod sloncem, jak porod skomplikowany to doktor zloo okrutne
|
|
Na stronie Medfile masz opinie o różnych specjalistach związanych ze zdrowiem w każdym mieście. Dermatolodzy też są https://www.medfile.pl/gabinety/dermatolog/lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |