Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSK "Daniel" |
Witam swój egzamin zdałam za pierwszym razem . Chciałam całej ekipie za cierpliwośc dobre wskazówki i miłą atmosfere. Polecam wszystkim OSK"Daniel" naprawdę warto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSK "Daniel" |
a ja polecam ci psychiatrę, za reklamę się płaci. ---------------------------------------------
|
|
Co do OSK''Daniel" sama niedawno skończyłam kurs,wbrew pogłoskom zdałam przy pierwszym podejściu.Podejście do kursanta swietna potrafią wiele pokazac i nauczyc.Prowadzone są zajęcia teoretyczne w miłej atmosferze ,brak jakiego kolwiek skrepowania - co pozwala kursantowi o szystko zapytac,rozwiązac wątpliwosci przed egzaminem i zyskac pewnosc siebie co jest niezwykle ważne.Ani przez chwile nie żałowałam że udałam sie na kurs do OSK "Daniel"
|
|
bardzo ciekawe, że obie panie andzia i emilja założyły specjalnie konto, żeby tylko pochwalić wspaniałą szkołę nauki jazdy. ojjj... cieniutko musi kręcić się interes w tej szkole, skoro muszą porywać się na bezpłatną reklamę na forum. a nie stać na normalną reklamę? :)
|
|
Pan Daniel vel andzia- emila nawet nie pofatygował się, żeby IP sobie zmienić. hehehe
|
|
zenada
|
|
no Poprostu Poprostu tak... Poprostu zawsze się spóźnia. Może nie wszyscy wiedzą o co chodzi z tym poprostu :)
|
|
Powiem szczerze ja wykupiłem jazdy dodatkowe w osk daniel instruktor nauczył mnie jak radzic sobie za kierownica w sytuacjach codziennych .Czego nie moge powiedziec o innej szkole jazdy gdzie miałem kurs.pozatym opinie wsrod moich znajomych sa bardzo pozytywne
|
|
A mi się zdaje że instruktorzy w tym ośrodku nie znają przepisów i dają zły przykład kursantowi chyba że tak lekceważąco podchodzą do tego co robi kursant za kierownicą ...
|
|
I tak oto robi się ANTYREKLAMĘ może i miało być dobrze, a wyszło...
|
|
PS , jakie podejście taka reklama ... ;)
|
|
3x reklama, ośrodek upada ---------------------------------------------
|
|
żałosne te forum, każdy temat odrazu krytykowany. każdy ma prawo wypowiedzi a Wy bezczelnie zawsze krytykujecie.
|
|
Nie jestem instruktorem. Będę egzaminatorem za 4 lata . W zeszłym roku uczyłem się i widziałem jak "elki" Pana Daniela jeżdżą. Sam Pan Daniel nie"złapał się" u mojego instruktora, ale.... nic wiecej nie powiem.
|
|
a ja za 4 będę premierem Francji hahah. Instruktor jak tam robota za 5 zeta na godzinę ---------------------------------------------
|
|
zabawny Osioł wje8ał się na ch*jowy pomysł
|
|
zenujace! reklama na forum ... Ludzie ogarnijcie sie
|
|
Reklama jak reklama,warto by było wyrazić swoją opinię(może przyda się ona ludziom którzy szukają OSK) Więc moje pierwsze wrażenie to leży u nich trochę organizacja w biurze. Jazdy są w porządku,nauka także.Instruktor bardzo dobrze przekazuje to co ma przekazać,wyjaśni,wytłumaczy,nie krzyczy.Widać że chce kogoś nauczyć,a nie tylko 'wyjeździć godziny'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |