Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli przyjąć, że forumowicze przedstawiają "cząstkę" mentalności mieszkańców... |
......to śmiało można powiedzieć, że Łomża to nie miasto, to styl życia. Argumenty?? Proszę bardzo..... Od kilku lat czytam większość tematów na forum i nie wiem czy jest tu chociaż 10% zadowolonych (z czegokolwiek) ludzi. Tak w skrócie- wiekszość z forumowiczów uważa, że wszystko jest "be" (czyt. niefajne, do dupy, złe, nudne, byle jakie, gorsze od reszty itd.). Dla przykładu:władza miasta-be, policja-be, galeria-be, wszelkiego rodzaju dyskoteki, kluby-be, bulwary-be, Jula-be, inni artyści i różnego rodzaju osoby związane z kulturą w tym mieście-be, ŁKS-be, UKS Jedynka-be, plaża-be, łomżyńskie piwo-też be, baseny-be, jakiekolwiek koncerty czy inne masowe imprezy w Łomży-też be itd., itp...... Czy wy kiedykolwiek z czegokolwiek byliście zadowoleni??????????????????? Czy tak się nieszcześliwie złożyło, że na tym forum są sami delikatnie mówiąc "niezadowoleni"...??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli przyjąć, że forumowicze przedstawiają "cząstkę" mentalności mieszkańców... |
w polsce 90% ludzi jest niezadowolonych. Reszta to kolesie rabujący tych 90%
|
|
Re: Jeśli przyjąć, że forumowicze przedstawiają "cząstkę" mentalności mieszkańców... |
Ja jestem zadowolony z nowego sklepu, po GRAND MARKECIE :):)
|
|
a ja jestem niesamowicie podekscytowany nowym gmachem tak bardzo potrzebnej biedronki przy ul.Piłsudskiego (tuż za orlenem) Pomysłowo.
|
|
- władze miasta: be, ale narzekamy tak jak chyba wszyscy, - policja ok, - galeria tylko głupio się nazywa, jest droga jak każda, poza tym ok, - dyskoteki: niech się wypowiedzą ci, co lubią takie miejsca, - bulwary ok, trochę krótkie, ale to kwestia czasu, może dożyjemy :) - Jula ok, - inni artyści - to zależy kto, ale ogólnie ok, - ŁKS - ok, ma problemy finansowe, ale to inny temat, - UKS Jedynka - dlaczego nie ok? - plaża: no faktycznie be, - łomżyńskie piwo: głupia to jest jego kampania, a nie samo piwo, - baseny be bo bardzo drogie w utrzymaniu, ale to też jak wszędzie, - imprezy - zależy które. To moje zdanie. Tu się urodziłem i tu zamierzam zostać. Miasto jak miasto, ma swoje + i -. Lepiej?
|
|
|
Rondo jestes zajebisty. Choc jeden normalny....
|
|
Również pozdrawiam :)
|
|
Ludzie domagają się więcej biedronek i rond ,to nic że już okrągłe 6tys ludzi zdolnych i chętnych do pracy nie może nigdzie tej pracy dostać. Jak by tego było mało to jeszcze z jedną galerie może by otworzyć? Pomysłowo.
|
|
kebaby be
|
|
To ja sie pytam co wg was NIE JEST w Łomży be????
|
|
Mostek na Poznańskiej nie jest bee :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |