Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja zima |
https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-w-%C5%81om%C5%BCy-Wolontariat/620736231302429
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja zima |
I niech ten apel trafi do ludzkich serc! Ja już robię przegląd w szafach. Tylko, czy trzeba przerzucać koce i poduszki przez płot, czy ktoś otworzy bramę od schroniska?
|
|
Ja tez coś podrzuce :) aż łezka sie w oku kreci .. jak sie patrzy na te psiaki
|
|
Ja również chętnie przewietrzę szafy .
|
|
Ja kołderkę podrzucę.
|
|
....podbijam temat...... :-)
|
|
można na mnie liczyć :)
|
|
Taaaa jarecka,na ciebie ,debi i tereske to na pewno można liczyć...kazdy to wie;-D
|
|
dobra myśl ekolistek
|
|
każdy miałby coś do oddania ekolistek
|
|
Podnoszę :)
|
|
będę pamiętać, przywiozę jakieś kocyki i flanelowe koszule
|
|
Dziękuję wszystkim za chęć pomocy, a każda się liczy :)
|
|
...... i do góry ....... :-)
|
|
Łomżyńskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami oraz Schronisko "Arka" serdecznie dziękują wszystkim placówkom oświatowym- w szczególności dzieciom :), firmom oraz osobom prywatnym, za okazane wsparcie dla naszych podopiecznych na nadchodzącą zimę. Jednakże będziemy apelować dalej do waszych dobrodusznych serc :), ponieważ potrzeby są nadal ogromne.
|
|
Podnoszę :)
|
|
....Paula :-) i ty Błażeju .... :-) W imieniu naszych schroniskowych psiaków chciałam WAM bardzo podziękować za dzisiejsze prezenty. Kocyki są już w kojcach szczeniaczków. Karma też się bardzo przyda. Twój <piesek> Paulo jest śliczny....stoi w biurze i przypomina nam, że są takie dobre <duszyczki> jak Wy. <... Dobre drzewo dobrym się owocem okrywa, dobry człek z dobrych czynów poznawany bywa.> (Wacław Potocki)
|
|
https://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-w-%C5%81om%C5%BCy-Wolontariat/620736231302429 Strona prowadzona przy udziale Wolontariuszy Łomżyńskiego Schroniska dla Psów "Arka".
|
|
Podnoszę :) https://www.facebook.com/schroniskodlabezdomnychpsowlomza?notif_t=fbpage_admin
|
|
Poprawię :) https://www.facebook.com/schroniskodlabezdomnychpsowlomza?notif_t=fbpage_admin Łatwiej oglądać :)
|
|
A co z tym sznaucerem znalazł się?
|
|
Witam. Wyczytałam na stronie schroniska że w niedziele jest otwarte od 11-14.Dzwonię już kilkakrotnie,a tam cisza jak makiem zasiał.Mam kilka rzeczy które chciałabym podrzucić,ale niestety w tygodniu nie dam rady,także dlatego wybrałam dzisiejszy dzień.Więc moje pytanie brzmi,czy na stronie głównej schroniska tylko dla picu podane są godziny?czy tam w ogóle w niedzielę ktoś jest?
|
|
byłam dzisiaj, tak około 12 -tej to było, zawiozłam 2 kocyki i torbę karmy
|
|
omania, tam trzeba jechać bo tam to się chodzi przy psach, w niedzielę nikt w biurze nie siedzi :)
|
|
ok,w takim razie jadę;-)
|
|
No i różniste rzeczy pieskom zawiezione;-)Dzięki berta.
|
|
Różne to prawda.....ale za to jakie przydatne !!! Bardzo Wam dziękuję i jesteśmy bardzo wdzięczni za tak dużą ilość kołder,poduszek, dywaników i wykładzinę :-). Część z Waszych dzisiejszych darów już rozniosłyśmy. Kolejno uzupełniamy boksy. Miło było poznać Was....- 2 przemiłe kobietki z wielkimi serduchami dla pasików. O przepraszam bardzo ...dziękuję również temu młodemu mężczyznie, który z Wami przyjechał. Fajnie, że rodzice uczą swoje dzieci empatii dla naszych braci mniejszych. Pozdrawiam :-)
|
|
Przepraszam za <literówkę> ....dla psiaków* ...oczywiście.... (...) z wielkimi serduchami dla psiaków. :-)
|
|
Lilo....nie ma za co dziękować.Mam nadzieję że rzeczy będą przydatne;) A ten młody mężczyzna....całą drogę prosił,żeby mu kupić od Was pieska;-/ Jakiegoś kudłatego sobie upatrzył.Ale niestety mamy jednego pieska i na drugiego pozwolić sobie nie możemy;-/ Pozdrawiam serdecznie;)
|
|
|
wolny niewolniku...... nam nie :-)...ale psom na pewno przydadzą się - szczególnie w zimie - te rzeczy. Samo to, że fatygowały się w niedzielę poświęcając swój wolny czas, dzwigały i nosiły do samochodu, zużywały swoje paliwo, a mogły je tak jak to wyżej napisałeś po prostu wyrzucić na śmietnik....za to Im dziękuję . :-) Głupiec tego nie zrozumie, a mądremu nie trzeba tego tłumaczyć .....;-)
|
|
nie przydatne;p
|
|
popieram
|