Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SUPER CENA ZA PRAWKO ! |
To nie jest żadna ściema dzisiaj dzwoniłem i można w Łomży zrobić prawo jazdy kat B za 800zł w cenie kursu zestaw materiałów do nauki i egzamin wewnętrzny, w poniedziałek wyrabiam synowi PKK i zapisuję na kurs :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SUPER CENA ZA PRAWKO ! |
a może liczysz na to, że zaraz zapytamy... gdzie? w której szkole? to może "przygotuj" jeszcze 300-500zł na egzaminy... no chyba, że syn jest tak "zdolny" jak tatuś. nic nie sugeruję, ale parę razy podejdzie do egzaminu, żeby zdać.
|
|
szron58 super :)
|
|
kaminski tez robi po 800zl
|
|
Taa chyba na motor.
|
|
Bocian ma za 880 (.) (.)
|
|
nie na motor tylko kategoria B jest za 800 zl, u kaminskiego.
|
|
Czy płatne ogłoszenie reklamowe jest aż tak drogie, że nie stać i trzeba się wydurniać na forum z takimi tematami ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Co tanie nie jest najlepsze ,tym bardziej prawko się robi raz więc czy warto przepłacać żeby się niczego nie nauczyć lub tylko zdać egzamin ?
|
|
Reklama dżwignią handlu !;)))))))))))))))))))))
|
|
Oj chyba Kaminiaka na reklame nie stać że musi sam temat zakładać na forum heh.....
|
|
PSIE KUTASY i gimbazjaliści!.. o poziomie tego forum świadczą wasze wypowiedzi, BARANY piszą co im ślina na język przyniesie, bez zastanowienia ! ........................... akurat TU - OSK Kamiński już od kilku dni PŁATNIE umieszcza reklamę na stronie głównej forum 4lomza, - LEWY GÓRNY RÓG STRONY!!!
|
|
No dokładnie ... powyższa wypowiedź jak najbardziej świadczy o poziomie tego forum i Twoim....no coment.
|
|
Re: SUPER CENA ZA PRAWKO ! Autor: lomza1 (82.139.165.---) Data: 01-12-13 18:34 Oj chyba Kaminiaka na reklame nie stać że musi sam temat zakładać na forum heh..... .................... Kaminiaka to ja mam gdzieś ... ale takich MATOŁÓW jak ty , bezmyślnie wypisujących głupoty i pomówienia , to mam koło DU*PY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |