Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulica Piaskowa |
HEJ czy wiecie może coś nateat kiedy wkońcu łaskawie miato zrobi drogę?? może ktoś coś słyszał mam Już dość prszenie wszystkie drogi wokoło remontują i robia tak jak terazpoprzeczną no szlak mnie trafia i mam ochtę nagłośnić sprawę w mediach..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulica Piaskowa |
Najpierw się naucz pisać, a później nagłaśniaj....
|
|
wypier papier kurczaku
|
|
Na wiosnę podsypią świeżego piasku.
|
|
Dla tego bo trzeba budować PPŁ albo ulicę Meblową bo tam więcej ludzi mieszka i nie mają jak dojechać
|
|
Po co wam droga na piaskach ?
|
|
po to zebyś się szmat** potał jak nie wiesz po co droga jest a gów** mnie meblowa obchodzi ty już 50 lat robią
|
|
Zrobią ci taki ch..j jak u Batorego komin :):) Piaskowa, to i piasek musi na niej być i choćbyś kisiel w majtach miała, to piasek był jest i będzie na Piaskowej :):)
|
|
szkoda ze wtwojej pustej głowie też jest piasek
|
|
Dlatego chyba nazywa się Piaskowa nie ?? CKM masz zamiast normalnej głowy? :):):)
|
|
weź pacanie w części z kostki jest co może niech tera kotkę zerwą sam masz głąbie CKM
|
|
Bo przez pomyłkę położona , miała leżeć na ulicy poprzecznej :) W tym tygodniu każe kostki zabrać :) Piaskowa to ma być Piaskowa a nie Kostkowa:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |