niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomużcie , ratunku - co mam zrobić - już dwa dni moja koleżanka nie ma okresu !

... czy to możliwe, że jak mówiła tylko się lizała?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomużcie , ratunku - co mam zrobić - już dwa dni moja koleżanka nie ma okresu !

Trzeźwyś?

Re: pomużcie , ratunku - co mam zrobić - już dwa dni moja koleżanka nie ma okresu !

Chyba ze z jezyczkiem..

h0jowe forum

ty się śmiejesz, a to problem dla koleszanki ,

dziewcyny z gimnazium mófiły, ze to może być łod całofania , i co?

BAN !!!!!!!!!! GDZIE JEST ADMIN
TOLEROWANIE TAKICH TEMATÓW TO HAŃBA DLA FORUM . PROSZĘ ZMIENIĆ NAZWĘ FORUM NA "BYLE CO ABY BYŁO" NAPRAWDE FORUM 4LOMZA ZACZELO OSTRO PODUPADAĆ. Dlaczego administrator pozwala na takie tematy. HAŃBA DLA ŁOMŻY. Człowiekowi robi się żal że ludzie z całej polski mogą czytać takie bzdury na portalu Łomżyńskim.

RACJA !

hm.. ktoś sobie żarty robi.. a wy na powagę.
chociaż nie powiem, naprawdę to wstyd dla Łomży.

Myślałam, że to forum dla normalnych ludzi... Gdzie jest admin?

a tu Zoonk!!!

temat: Opinia o forum
Autor: *specu* (---.elomza.pl)
Data: 29-11-13 23:09

Ostatnio ludzie narzekają na forum, wspomniałem paru znajomym żeby poszukali pomocy na forum 4lomza to mnie wyśmieli. Usłyszałem tylko że chyba jestem nienormalny że wogóle zawracam sobie nim głowę, "tam nic konkretnego się nie dowiesz sama gówniarzeria i nic poza tym"
..................................

potwierdzam : tam nic konkretnego się nie dowiesz sama gówniarzeria i nic poza tym

... to twoi znajomi mają o 200% więcej rozumu niż ty,
posłuchaj mądrzejszych!

ludzie z całej Polski oczywiście mogą to czytać,ale mają na to wy,jebane...takie to nasze podwórko,ale żeby HAŃBA,WSTYD od razu?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

wracając do tematu
jest to możliwe,gdyż młodemu "adoratorowi"pociekło na czubek buta,a gdy ona nie pozwoliła na nic więcej kopnął ją w pi..ę,

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

hahaha.. dobre niewolniku wolny człeku ,

... zaciążyła z buta!
..............................

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org