Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymarzone Holidajsy |
Zapodawać Swoje Pomysły ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymarzone Holidajsy |
Myślisz o wakacjach? Pozdrawiam
|
|
MrS czytać chyba umiesz o wakacje mu chodzi Ja chce na Krete
|
|
ptysiu91: Ty to sie lepiej nie rzucaj... Wymarzone wakacje? Proszę bardzo... Dubaj (Zjednoczone Emiraty Arabskie) Pozdrawiam
|
|
Moje wymarzone wakacje:w tym roku pojechac na MŚ niestety:( niespełnione, chociaz w niemczech będe. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Ja jade do chicago
|
|
ja mam inne upodobania niz MrS oczywiscie fajnie by było popluskac sie w czysciutkich wodach i poopalac sie na wielkih słonecznych plarzach:] ale np. ja wolałbym pojechac do jakiegos piłkarskiego mista np. moim marzeniem jest pojechac do hiszpani do barcelony na stadion Camp Nou, do jakichs muzeuf piłkarskich w barcelonie itp. Ale oczywiscie karzdy woli co innego;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Rafale...mój braciak już był na CampNou i mówi że to zajjjjjebissty stadion jest. Taki wielki i wogóle. No i ma jeszcze kilka fotek z tego stadionu:P
|
|
to ze zajebisty to wiadomo;] wkuncu gra tam wielka barca;] no kurde ale bym se pojechał;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Proponuje Półwysep Helski dość ciekawe klimaty. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
dzieci zagadajcie z rodzicami o jakieś kolonie + korki z j.polskiego.
|
|
Rafalek, bylem na Camp Nou. Robi wrażenie. Ale jeszcze większe robi sama Barcelona. Poza tym może kiedyś w konkursach ortograficznych będą w nagrodę wycieczki.
|
|
Rafałek: Camp Nou jest strasznie zapuszczony. Brud i smród. Jeśli chodzi o Barcelonę to polecam ogród botaniczny, słynne "grające fontanny" i kościół "Sagrada Familia" (przepraszam, jeśli popełniłem błąd w nazwie). Polecam także Szwajcarię, a konkretnie Genewę - piękne miasto... Pozdrawiam
|
|
|
najlepiej to jechac za żniwa na wies do rodzinki hehe ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
na kolonie to i ja bym pojechała jako opiekun rzecz jasna,a korków z języka polskiego tez udzielę (szkoła podstawowa i gimnazjum) :P:P Wakacje??? Biebrza i Częstochowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |