Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co będzie jak ? |
... majtki założę na "lewą" stronę? pomóżcie i tylko odpowiedzi poważne, innych trolli proszę o nie zabieranie głosu ! jak nie wiesz, czy fastryga nie będzie cię w du*pę uwierała, to się nie wypowiadaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co będzie jak ? |
No i powstal nastepny poj.eb na forum niczym Fenix z popiolow.
|
|
Egzorcysta lecz się na nogi bo na głowę już za póżno
|
|
a ty SARKAZMU nie kumasz? trollu, miałeś się nie wypowiadać , no chyba, że poziom tego forum ci pasi?
|
|
andreo vel grubaryba , vel www.abantonino.blog.onet.pl , vel inspektorka , vel tajniak ... teraz nowy nick : Jan Zysk, hahahaha..hehehe.. plackojebca o wiecznie roszczeniowej postawie w całej Łomży i okolicach dostał wilczy bilet we wszystkich piekarniach, ... pisze o " obozach pracy" w Łomży i dyskredytuje pracodawców z każdej branży , teraz co jakiś czas podaje linki do niby " cudownego dobrego biznesu" i naciąga ludzi na klikanie w jego stronkę hahaha..hehehe.. FRUSTRAT! i lewus z dwiema lewymi rękoma!
|
|
jak założysz majtki na lewą stronę, to się Twoja panna kapnie, że masz je na lewej i będzie miała dwie wskazówki po szwie i po gównie !
|
|
toć ja wiem jak się majtki zakłada, brązową stroną do tyłu, a tą żółtą do przodu, ale jak je przewrócisz na lewą stronę, to co?
|
|
skoro wiesz, że żółty na przodzie a brązowy na tyle, to ja Ci niestety pomóc nie mogę, możesz jeszcze spróbować dać ogłoszenie w bezcennej w dziale praca, że zlecisz rozwiązanie problemu :-)
|
|
już wiem kupię sobie stringi i sznurowadło będzie z przodu
|
|
Egzorcysta,to prawda ze jestes po przeszczepie mozgu, a dawca jest sklonowana owieczka Dolly? Kto cie pajacu zrobil?Powiedz a obiecuje ze cie pomszcze!
|
|
Na normalnym forum taki wątek zostałby zbanowany razem z autorem na zawsze!!!
|
|
temat: Gdy jesteś samotny! Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 14-10-13 06:35 Gdy jestes samotny i swedzi cie du.pa rusz bracie gdzies w Polske do arcybiskupa.
|
|
Re: Jaki ginekolog w lomży jest najlepszy? Pomożecie? Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 28-10-11 06:51 Ja tez,ja tez,moge zajrzec!Choc tylko ginekolog-amator,ale wszystko na tip-top.Jeszcze gratis dorzuce badanie j....em czy nie schodzi z niej powietrze. ........................... Re: Jaki ginekolog w lomży jest najlepszy? Pomożecie? Autor: diana3 (---.elomza.pl) Data: 28-10-11 15:01 ale ty siwysiwy jesteś obleśny, fuj, rzy..ć się chce czytając twoje posty. Po co wypowiadasz się jak ciebie to nie dotyczy. chyba że z ciebie transwestyta...
|
|
Re: Krawcowa która podejmie się każdej przeróbki Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 11-11-13 08:23 A z mysich pitek zrobi futro. Chcesz namiary? ........................ Re: Gdzie kupię gadżety z Justinem Bieberem ? Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 06-07-13 16:43 W Kozikach w Liroy Merlin sa przecenione,nawet kondomy. ....................... Re: fotograf ślubny pilnie!! Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 07-04-13 20:09 FAK JU WERY MAĆ! Wystarczy? Mam smienę cyfrówk 121 MegaPikselów. ........................... Re: Fryzjer damski W Łomży Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 08-08-11 19:18 Jak amatorsko frycho lonowe to ja moge. Jeszcze ja Ci doplace za czesanie! ........................... Re: Czy można łapac ryby na bulwarach? Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 12-06-13 22:59 Mozna ino sie rypac na bulwarach. .............................. Re: Do pań:Prostowanie kreatynowe Autor: siwysiwy (5.184.99.---) Data: 30-06-13 08:44 Stan przy stole,chwyc sie mocno blatu,slodko wypnij i popros swego faceta zeby cie dobrze zapial a zobaczysz jak sie same rozprostuja twoje loki.Bez chemii. .............................. JAKA WSZECHSTRONNA WIEDZA I ELOKWENCJA W KAŻDYM TEMACIE!
|
|
Chyba dawno nie dostastales gola **** w pysk za myszkowanie po archiwum forumowym?
|
|
no i co wyszło szydło z wora? wsiowy kozaczku, sam się o to prosiłeś, teraz ci wstyd? ........................... przygarniasz jak kocioł garnkowi, a TU na tym forum to dno i wodorosty! .................................. NIE DZIW SIĘ BARANI ŁBIE, ŻE ROBIĘ SOBIE JAJA Z TAKICH CIULI JAK tY ?
|
|
to jest jakaś zwykła ***** z pociejewa z szepteloskim łączem ale nie ma jaj bo by ustawił się i spotkał a taką kurwę każdy jebać tylko chce i lać bo to ***** społeczna co umie zrobić kopiuj wklej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |