Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Preferencje potencjalnych nabywców na rynku nieruchomości w Łomży |
Witam, piszę prace inżynierską na temat preferencji potencjalnych nabywców na rynku nieruchomości w Łomży i muszę w związku z tym przeprowadzić ankietę, którą mam nadzieje zechcecie wypełnić :) (jest ona anonimowa) Z góry dziękuje za poświęcony czas http://moje-ankiety.pl/respond-55127.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Preferencje potencjalnych nabywców na rynku nieruchomości w Łomży |
gratuluję Ci pomysłu na ankietę na tak wiarygodnym forum , jakie jest 4lomza, gdzie pisze tu 90% gimnazjalistów i bezrobotnych, ... co o własnym lokum mogą tylko pofantazjować, na pewno zbierzesz wiarygodne dane hahaha...hehehe.. ...................... a tu moje preferencje: duże lokum, tak najlepiej ze pińć izb, ze salonem i komninkiem,duza kuchnia, ze dwie łubikacje, z garazem i łogródkiem, pinkna łokolica najlepij we samem centrum ale daleko łod innszych bloków, duzo zieleni i zebym nie mniał kłopotu ze dpjazdem pod sam blocek, a inne by mnie mniejsca pod mojo 20to letnio fure nie blokowali, i zeby to chałupe kupić mozna łod razu i za bezcen, najlepij po tysiączku łod metra quadratowego ,ze zerowem wkładem własnem i raty rozłozone na 1000 latek, tak żebym jako wiecnie bezrobotny jus chłop tzydziestoletni z matko i łojcem nie siedział , bo łoni jus i tak me alimenta płaco!
|
|
a serio, to raczej popytaj w biurach nieruchomości , i prześledż lokalne rubryki ogłoszeń
|
|
Moim zadaniem jest przeprowadzenie ankiety wśród potencjalnych nabywców czyli właśnie zwykłych ludzi, którzy w przyszłości być może będą chcieli zakupić nieruchomość, założenie jest takie że mają na to środki finansowe, a czy dane będą wiarygodne czy nie to już mój problem. Forum na 4lomza nie jest jedyną formą zbierania przeze mnie danych więc spokojnie.
|
|
równie dobrze mogłabyś zbierać informacje do pracy inżynierskiej na śmietniku ! ciekawe co na to recenzent/promotor pracy i gdzie Ty studiujesz? w biografii to podaż, że info czerpałaś z 4lomza? hahahaha..hehehehe..
|
|
Tym akurat się nie przejmuj, to moja sprawa gdzie i jak zbieram informacje. A poza tym w bibliografii nie podaje się takich informacji, skąd się brało dane, ale to tylko tak na marginesie.
|
|
zaraz ci wyślę kilka wiarygodnych ankiet, z różnych kont , bo widzę, że nic a nic nie dociera do " inzyniera" hahahaha..hehehehe.. sorry, bibliografia ... załącznikowa do prac naukowych, dyplomowych inżynierskich i magisterskich, każda praca naukowa i dyplomowa (inżynierska i magisterska) powinna mieć dołączony wykaz materiałów źródłowych wykorzystanych przy pisaniu pracy. Jest to „Bibliografia załączników" . .. a tu podasz Forum Ogólne 4lomza - hahahaha.. hehehehe. CO ZA MATOŁEK? pewnie z wiadomej "renomowanej" łomżyńskiej uczelni? ciekawe co na to recenzent/promotor pracy i gdzie Ty studiujesz?
|
|
Nie wiesz na czym opiera się moja praca więc zrób mi tą przyjemność i nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.Nie studiuje w Łomży jeśli cię to interesuje.
|
|
Egzorcysta ma dziś gorszy dzień i szaleje na forum hehe haha... Trochę wiary w innych użytkowników, poza tym są osoby, które zaglądają na forum bez wypowiadania się.
|
|
Sie psycepił.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |