Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strona ŁKS |
Znów działa nieoficjalna strona ŁKSu Łomża, w koncu bo juz myslałem ze lipa będzie;] ha;] wymiot;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strona ŁKS |
wczoraj w Wawie dostałem niezłe lanie od kibiców JAGI !!! (skad oni sie tam wzieli???) za to, ze jestem z Łomży... frajerzy we 4 na 1... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
To jeszcze nic. Kibole jagi się wręcz cieszą, że ich piłkarze nie awansują do I ligi. Słyszy się w B-stoku opinie, że nie ma jak to klepać łomżyńskich fanów. Wiem, że to nieprawda, ale jeden taki łysy mówił, że jak zabierał flagę ŁKS-u to dwóch naszych płakało. Krojenie barw to wg mnie podstępny proceder i trzeba się tego wstydzić !! http://www.youtube.com/watch?v=I96dDgxDch0 Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Krótko mówiąc kibole jagi to kur** a apropo powyzszego linku to spiker <brawo> u nas tez powinno byc w ten sposób ze spiker krzyczy kto wygra mecz? itd. a teraz będzie dobra do tego okazja bo ostatni mecz w lidze i taka sprawa bardzo by podgrzał;a atmosferę na stadonie. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Nieszczęścia chodzą parami, proponował bym ci z kosą się nie ruszać??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
SaneOne z kad wiedzieli że Ty z Łomży ?
|
|
Własnie? Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
bo słyszeli jak gadałem z kumplem na temat awansu do drugiej ligi i wyszli za mną z lokalu... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
waldek: nie zrozumiałem wypowiedzi... ocb? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
To jest juz inna gadka ale ze aż tak postąpili ? A Waldek 27 chciałCi napisać nigdy nie wychodż z nożem bo sam możesz nim dostac (bynajmniej ja tak to zrozumiałem)
|
|
przecież nie miałem żadnego noża... w ogóle gdzie jest mowa o jakimś nożu??? żeby było śmieszniej to jak mnie okopali to rzucili mi chusteczki higieniczne i powiedzieli: gratulujemy awansu... efekt całego zajścia jest taki, że mam zmasakrowaną twarz i ogolnie czuję to wszystko w kościach... pier***ona Jaga... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
z tym nozem to było dla przykładu;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Od kilku lat włóczę się po Białym i po pijaku nie raz już śpiewałem ŁKS Łomża i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego jak SaneOne. Inną sprawą jest to, że raczej nie włóczę się sam tylko w grupie i rzadko jest to mała grupa. Dziwi mnie jedynie obecność kibiców Jagi w Wawie, ciekawe czy by zrobili to samo z kibicem Legii i co TB na temat panoszenia się Białostoczan w ich mieści?
|
|
to byli kolesie "po cywilu" czyli nie mieli żadnych szalików, koszulek czy czegoś takiego... a w Wwa jest bardzo dużo białostoczan - głównie studentów... po prostu miałem pecha... Legionistę potraktowaliby tak samo albo nawet gorzej, bo jednak z Legią mają kosę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ej sorry ale mi www.lkslomza.9x.pl nie wchodzi:/
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/ , a może Ci wszyscy którzy się cieszą , tak po parę zeta na serwer dali. Bart , będzie w środę na meczu w młynku.
|
|
SaneOne , bandyckie śledziuchy nie mogą zapomnieć oklepu jaki dostali w Łomży.To było piękne. Miałeś po prostu pecha.
|
|
Damianolo: bo tego niema teraz jest ta sama strona pod adresem: lks.4lomza.pl zreszta ten adres zawsze istniał;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
A z kad wiesz ze to kibice jagi jak niemieli szlika ani zadnego innego znaku zwiezanego ze sledziami ??
|
|
? własnie? tzn. on nienapisał ze niemieli szalika, ale przeciez mogli sami powiedziec;] bo wiedzieli ze wsrod kibiców złomzy zaczenie szumiecl;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
bo sami mi powiedzieli... a dokładnie "Pozdrowienia od fanatyków Jagielloni Białystok" i jeszcze coś bełkotali, że za rok tez nam flagi skroją... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
heh, a mi sie wydaje ze kolega SaneOne cos nam tutaj sciemnia. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |