Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
test na ojcostwo |
Witam, może ktoś wie ile kosztuję przeciętnie test na ojcostwo i gdzie najbliżej go zrobić w okolicach Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: test na ojcostwo |
Było pamiętać z kim się bzykałaś a wiedziałabyś kto jest ojcem
|
|
misio jak byś wiedział że niektórzy mają słabą pamięć to takich głupot byś nie pisał.
|
|
HE HE TO NIE JA POTRZEBUJE ALE JAK KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT TO PROSZĘ O NORMALNE ODPOWIEDZI
|
|
OSĄDZASZ MNIE NIE WIEDZĄC KIM JESTEM ZANIM WYCIĄGNIESZ POCHOPNE WNIOSKI DOBRZE SIĘ ZASTANÓW .WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ DRUGIEJ POŁÓWCE O ILE KTOŚ BYŁ TAK GŁUPI BY SIĘ Z TOBĄ ZWIĄZAĆ
|
|
na kazanskiej jest cennik w labolatorium chyba cos miedzy 600 a 1000 Max
|
|
W Kuflandzie w aptece można kupić zestaw do pobrania próbek do testu, ale później to trzeba wysłać bodajże do Katowic. I to badanie kosztuje chyba ok. 1000 zł. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a jak tu ustalić ojcostwo i od kogo pobierać te próbki porównawcze , jak laska sama nie pamięta?
|
|
po raz drugi pisze że to nie dla mnie a w dodatku ojcostwo po to się robi by być pewnym czy dziecko jest danej osoby dla pewności niektórzy z was są mało rozwinięci bo nawet dobrze nie przeczytają a już wysuwają wnioski
|
|
Oj menia0411,to pewnie jak nurkowałaś w szmateksie,to ktoś od tyłu cie zahaczył,i teraz nie wiadomo kto;-D
|
|
Wiadomo , tylko chce się jeszcze upewnić.
|
|
Sąsiad mi tu podpowiada że jak chcesz to i jemu możesz ze dwie próbki pobrać.
|
|
W pierwszej kolejności polecam test na AIDS. Jak będzie dodatnio to wtedy test ojcostwa i zacznie się zabawa.
|
|
fanka bocianka jesteś jeszcze chyba dzieckiem skoro takie głupoty piszesz.... Dziewczyna wmówiła koledze ze ma z nim dziecko tylko coś tu nie pasuje więc stad pomysł by zrobić ten test TAK DLA JASNOŚCI
|
|
Autor: Diablicaaaa (---.113.introlan.pl) Data: 29-11-13 19:08 Oj menia0411,to pewnie jak nurkowałaś w szmateksie,to ktoś od tyłu cie zahaczył,i teraz nie wiadomo kto;-D po szmateksach to może chodzisz ty i szmacisz się na prawo i lewo ......
|
|
Jak koledze to co z tego? testy przede wszystkim ona musi robić a Ty jej do tego nie zmusisz. Kolego to teraz moźe sobie obciąć.
|
|
kazanska i napewno okolo 1100zl
|
|
Z tego co wiem to ok. 3000zł. Przez internet można zamówić zestaw, a potem odsyła się materiał DNA
|
|
Oj Marzena,Marzena;-) I co Ty teraz zrobisz;)Może poproś pana :niby :tatę: żeby zasponsorował test;-D w końcu jakoś by sie odpłacić za :branie:;-)
|
|
diablica mówisz o sobie ode mnie sie odpie...l jak mnie nie znasz a ten post jest do tych co odpisują normalnie na pytanie twój komentarz jest zbędny i smieszny sam za ciebie mówi jaka jesteś
|
|
Dobra,dobra,przepraszam.I tak dużo masz na głowie;)i nie lada problem.Mam nadzieję że rozwiążesz ten problem jak najtaniej i jak najlepiej;)I obyś na następny raz była roztropniejsza;)Sex to nie zabawa;) Powodzenia.
|
|
oj tam, zaraz testy. Wszystkie dzieci są nasze. Niech chowa i się nie wygłupia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
...po co robić test jak wiadomo, że ojcem Lepper jest....? rudy błazen z druhem
|
|
masakra .....
|
|
dziwne
|
|
Z tego co mi wiadomo to około 1000 zł ;) Więc nie wąsko.
|
|
Takie testy teraz możesz zrobić w domu i nie szukać na siłę kliniki w miejscowości w której mieszkasz. Wszelkich informacji w tym zagadnieniu bez wątpienia dostarczy czy ta strona zdrowegeny.pl/ustalenie-ojcostwa należąca do jednego z laboratoriów zajmujących się takimi badaniami. Koszty prywatnego są niższe niż wskazują poprzednicy, a sądowy to ponad 1400 zł.
|
|
Tu nigdy nie ma normalnych odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Jak się daje d_py dziesięciu na raz to potem są takie skutki.
|
|
Instytut badań Ostrołęka, Olsztyn, koszt chyba 1.500 - 2.000
|
|
Słyszałam, że to bardzo duży wydatek.
|