poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pamietacie...

... niedawna dyskusję o szczepionkach? Oto:

..."Lori Webb, matka 19-latka, który zmarł kilka dni po szczepieniu na grypę, jest przekonana, że to właśnie szczepionka zabiła jej syna
Matka 19-latka z Utah twierdzi, że szczepionka na grypę spowodowała śmierć jej syna.
Chandler Webb był zdrowym nastolatkiem. 15 października, w trakcie rutynowej wizyty u lekarza, został zaszczepiony na grypę. Niestety to był początek dramatu. Już następnego dnia chłopak poczuł się fatalnie - męczyły go wymioty i nieznośny ból głowy. Tydzień później Chandler zapadł w śpiączkę i ponad miesiąc walczył w szpitalu o życie podłączony do aparatury. Matka chłopca nigdy nie zapomni jego ostatnich słów: "Ratujcie mnie" - błagał lekarzy.".....

Takos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pamietacie...

jesli to ma byc kolejna dyskusja o szczepionkach, to zalecana jest pilna wizyta kontrolna u psychologa

Re: Pamietacie...

Jak jest epidemia to wszyscy płaczą że jest grypa jak jej nie ma to się sami zarażają (szczepią) normalnie świra mażna dostać. A na dodatek jeszcze psy mi kota zgwałciły.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org