Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ma ktoś Joystick do komputera? |
Witam, ma ktoś Joystick do komputera na oddanie? Lub jakąś zamianę, cokolwiek. Takiego typu jak tutaj: http://yudamasputra.files.wordpress.com/2011/10/joystick-yayayayayayayyayaaya2.jpg. Chcę pograć w Comodore64 na komputerze, a wtedy grało się właśnie na podobnym sprzęcie. Przy okazji zrobić wujkowi miłą niespodziankę bo lubi pewną grę :P Niestety miałem kiedyś Comodore64 ale okazało się że był zapsuty :( Przy okazji, jakie gry polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ma ktoś Joystick do komputera? |
zadne . Tu pisza tylko tacy ktorzy nie pamietaja takich joystickow albo ktorzy pamietaja lecz nie wiedza do czego to sluzy .
|
|
Witaj. Mam na zbyciu prawie nie chodzony. --------------- ...Po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
|
|
Polecam gre Giana Sisters (nie wiem czy dokładnie tak się pisze) identyczna jak Super Mario Bros tylko chodzisz dziewczynka oraz gre Ikari (chodzisz ludzikiem zdobywasz bron i rozwalasz wszystko co napotkasz. Obie gry przeszedłem do samego końca :) powodzenia
|
|
na smietniku takie cos wyladowalo
|
|
Cieńias, napisz do mnie na gg:2112591, lub e-mail chyliniak7@wp.pl będę wdzięczny, ktoś jeszcze ma takie joysticki za dobrą czekoladę? _______________________________________________________________________________
|
|
Nikt?
|
|
odnawiam, cienias nie odpisuje, ma ktos jeszcze? _______________________________________________________________________________
|
|
Siema. A ja mam Commodore 64 z dżojstikami, dużą ilością gier i chce ją sprzedać. To dopiero będzie niespodzianka dla wujka...
|
|
O to chodzi że jestem całkowicie spłukany, a u wujka jest tylko komputer :( _______________________________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |