Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono kota - Ul. Staffa/Prusa/Zeromskiego |
Znalazłem kota, wygląda na domowego (zadbany, lśniąca sierść). Proszę o kontakt na maila lub w tym temacie. Ja niestety nie mogę go zatrzymać. <a href=http://zapodaj.net/5e1407e9c5e3d.jpg.html>DSC_0410.jpg</a> Jabadabaduu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono kota - Ul. Staffa/Prusa/Zeromskiego |
|
Mi zginął bardzo podobny kotek, tylko to zdjęcie jest trochę niewyraźne. Czy to kot czy kotka ? Czy ma łapki pod spodem czarne ? maila nie ma
|
|
Wydaje mi się, że to kot, łapki ma czarne, a jak się wabi, spróbuję go tak zawołać zobaczę czy zareaguje. mp88@o2.pl Jabadabaduu
|
|
MAGDDDA kiedy Ci ten kotek zaginął? i gdzie? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ten kotek zaginął mi około miesiąca temu.
|
|
niestety kotek nadal nie znalazł właściciela, w razie co proszę pisać na maila. Jabadabaduu
|
|
Autor: Ghost_Rider (93.154.185.---) Data: 25-11-13 18:50 Wydaje mi się, że to kot, łapki ma czarne, a jak się wabi, spróbuję go tak zawołać zobaczę czy zareaguje. mp88@o2.pl Jabadabaduu Przecież możesz łatwo sprawdzić: przyprowadż drugiego i ich obserwuj po pewnym czasie ten na wierzchu to będzie kot. powodzenia
|
|
Ktoś napisał, że nie ma co zrobić z jednym a Ty proponujesz sprowadzenie drugiego? Mądrze, nie ma co...
|
|
ludzie są bez serca... i teraz nie wiadomo komu dac
|
|
Karolinka daj sąsiadowi.
|
|
Kotek nadal szuka domu. Proszę przekazać informację dalej, może ktoś z Państwa znajomych zgubił kotka. Jabadabaduu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |