Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żywe Karpie w Mrówce |
słyszeliście że od 9 grudnia maja być żywe karpie?? czy to Prawda??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żywe Karpie w Mrówce |
To b udowlanka ichtiologią teraz będzie się zajmowałą ?
|
|
w wszystkich sklepach będą karpie a ty chcesz kupić karpia w sklepie budowlanym. Blondynizm szerzysz ) ---------------------------------------------
|
|
Kinga1230 , to najprawdziwsza prawda i jeszcze mleko prosto od krowy mają tam sprzedawać
|
|
W biedronce sprzedawali budowlankę to czemu nie na odwrót :)
|
|
Niedługo w aptece będziemy sprzęt komputerowy kupować...
|
|
Dziś usłyszałem że w szmatexach zamiast szmatek na okres przedświęteczy, będzie Jemioła na zapisy:)
|
|
a ja słyszałem, że mają tam sprzedawać ptasie mleczko, podobno już kilka klatek z ptaszkami mają do dojenia
|
|
heh chiałam tylko sie dowiedzieć ale patrze że na forum jednak same debile wchodzą zkoda czasu
|
|
Pewnie w Kauflandzie, jak co roku, będzie stoisko z żywymi karpiami. O Mrówce niestety nic nie wiem :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
wole w takiej mrówce kupić niż w biedronce lub kałflandzie lepiej Polakowi dać zarobić gitara gra
|
|
Ciekawe czy w tym roku stoiska te będą zgodne z prawem, czy znów sklepikarze będą płacić mandaty za sprzedawanie ludziom żywych ryb.
|
|
kinga jeśli nie zrozumiałaś - NIE BĘDZIE. To sklep budowlany i nie mają licencji na sprzedawanie artykułów spożywczych. ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |