niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasz@ZAMBRÓW&okolice

Zapraszam do polubienia stronki na fb
https://www.facebook.com/Nasz.Zambrow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasz@ZAMBRÓW&okolice

A co mnie obchodzi wasz.zambrów?

Ja mam NASZĄ ŁOMŻĘ :):):)

jeb*ie się z tym Zambrowem my wolimy swój syf

Właśnie widzę uprzejmośc łomżyniaków. Wrzuciłem to tylko dla sprawdzenia reakcji i mam odpowiedz. Jednak jest prawdą to co o was mowią .Dziekuję

.. akurat nie mam syfbuka ale wszedłem i popatrzyłem. Życzę suksesu :-)
... a i jeszcze jedno, nie bierz do głowy wszystkiego poważnie, to dobre chłopaki tylko Wiesz - łikęd.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Każdy myśli, że jest w internecie anonimowy i wypisuje co chce ale jak sobie uświadomi, że tak nie jest to często jest już za późno.

Na podstawie przepisów Kodeksu karnego (art. 212) dowiadujemy się, że sprawca przestępstwa podlega karze (kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności), jeżeli pomawia firmę lub osobę za pośrednictwem środków masowego komunikowania się, do których należy między innymi Internet. Dlatego właśnie, wbrew temu, co czasem nam się wydaje, w Internecie nie jesteśmy zupełnie bezkarni. Za to, co wypisujemy na forach lub portalach społecznościowych możemy zostać pociągnięci do odpowiedzialności (o ile zostanie nam udowodnione, że napisaliśmy nieprawdę).

wasz.zambrów , nie jest źle, już masz 3 posty na rachunku:):)

wasz.zambrowie , toś mnie postraszył :(

jakiś nawiedzony?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

E tam, miasto jak miasto. Złego słowa o nim powiedzieć nie mogę. Każde miasto ma swoje problemy i w każdym mieszkają "różni ludzie", więc nasz.zambrowie - jak to się za moich czasów mawiało - spoko luz :)

re: nasz.zambrów
Absolutnie nie przejmuj się tymi trolami ,ci człekopodobni nienawidzą wszystkich i wszystkiego co nie jest "czerwone",to sfrustrowani"ludzie"którzy ślęczą na forach dzień i noc mając za zadanie opluć i obrazić każdego nie ważne kobieta,dziecko..niema sensu z nimi wdawać się w jakiekolwiek dyskusje -gdyż jak doskonale wiesz :z idiotami się nie dyskutuje.
Pozdrawiam .

powiem jedno o ZAMBROWIE - jak przejeżdzam przez to miasto to wyłączam radio, komórkę itp. muszę być maksymalnie skupiony na jeżdzie samochodem bo jest tam strasznie niebezpiecznie.Emeryci, żule, pijaki,blokersi(młodsze pokolenie pijaczków)mohery. Zero pojęcia o życiu w społeczeństwie, zasadach kultury, zasadach użytkowania jezdni czy też chodnika.Jeszcze nigdy nie było tak że spokojnie przejechałam przez to miasto. Zawsze ktoś mi wleciał, ktoś się wpiepszył.No masakra:(

Re: nasz@ZAMBRÓW&okoli

Tacy ludzie niestety są wszędzie. Przeważne średnia wieków to 16-25 lat. Za dawnych czasów chodziło sie po mieście (były zeczepki, bójki itp. ) Teraz niestety przeniosło sie to również do internetu. Co raz częściej słyszy sie o nekaniu w internecie i samobójstwach.Mam nadzieję że to kiedyś sie zmieni ale wątpię.

Nie wątpię w to ale niestety to jest wszedzie i nie da sie tego uniknąć.

zambrów jest wyjątkowy - ani w Łomży ani w Białym czegoś takiego nie spotkałem.Ale niestety prawdą jest że jest to miasto "starszych ludzi' bo młodzi uciekają do większych miast...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org