Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A co ma Łomża? |
https://www.youtube.com/watch?v=k2wtod54Jf4 miasto, które ma niewiele ponad 24 tysiące mieszkańców ma się czym pochwalić, a co ma Łomża?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A co ma Łomża? |
a co takiego zobaczyłeś na tym filmie fascynującego ?
|
|
Ten co podpisuje te dokumenty w filmie to obecny prezydent Lublińca. Nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciał, żeby prezydent kręcił sobie film z moich podatków.
|
|
Jak się zna tylko KEBAB-ownie, to trudno wiedzieć co ma Łomża:):) http://lomza.vtour.pl/ To na początek to a resztę sam dojdź co ta Łomża ma :):)
|
|
maruda ktory kebab polecasz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No tak, przecież przerobienie pięknego parku z fontanną na rynku na plac czerwony to nasza duma, tak samo jak sypiąca się hala targowa i port bijący na głowę te mazurskie... Wszystkie parki, które są na terenie miasta, są w opłakanym stanie, brak kolei, obwodnicy, sport ograniczający się do kilku dyscyplin, z czego żadna nie stoi na wysokim poziomie (prócz tenisa stołowego). Młodzież nie rozwinie się sportowo, bo nie ma motywacji ze strony nauczycieli (brak zróżnicowania w sekcjach sportowych - 4-5 powielanych dyscyplin). Po prostu piękne miasto! Nic tylko uciekać jak najdalej...
|
|
Tak jak napisałem ci wcześniej :) Zamiast szukać KEBAB-owni to zacznij szukać ciekawych miejsc i zajęć :):)
|
|
zajęcia są i to bardzo ciekawe tylko nie ma pod nie infrastruktury...
|
|
Tak jak przedmówca. Przydałoby się także przeprowadzić jakąś akcję dodatkowo zachęcającą młodzież do uprawiania sportu i rozwijania talentów.
|
|
tenanonimowy nie potrzebuje akcji zachęcającej :):) On uprawia maraton KEBEB-owy :):)
|
|
maruda, czyżbyś leczył swoje kompleksy? zapewne wszystkie wfy w szkole przesiedziałeś na ławce ze "zwolnieniem" lekarskim
|
|
Autor: tenanonimowy (---.lomza.mm.pl) Data: 22-11-13 22:21 No tak, przecież przerobienie pięknego parku z fontanną na rynku na plac czerwony to nasza duma, tak samo jak sypiąca się hala targowa i port bijący na głowę te mazurskie... Wszystkie parki, które są na terenie miasta, są w opłakanym stanie, brak kolei, obwodnicy, sport ograniczający się do kilku dyscyplin, z czego żadna nie stoi na wysokim poziomie (prócz tenisa stołowego). Młodzież nie rozwinie się sportowo, bo nie ma motywacji ze strony nauczycieli (brak zróżnicowania w sekcjach sportowych - 4-5 powielanych dyscyplin). Po prostu piękne miasto! Nic tylko uciekać jak najdalej... ////////////////////////////////////////////////////////////////// Bo mamy młodzież wolącą piwo od sportu :):) Zresztą mnie to nie boli jak widać i nie jęczę :):)
|
|
Łomża to lokalizacja o bardzo gęstym zaludnieniu biedronek. Pomysłowo.
|
|
To tak jak w jednym z lubelskich miast ... Z tym, że tam akurat są różne hipermarkety. Niech zabudują całe to miasto to wcale ludzi nie będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |