niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lotnisko?

kochani po co nam to lotnisko. kto tam będzie latał. Najważniejsze dla rozwoju regionu jest reaktywowanie dobrych i szybkich połaczeń kolejowych. To jest szansa dla wielu miast w podlaskim anie jakies tam lotniska .

lelumel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lotnisko?

budowa lotniska pod Białymstokiem to ogromne pieniądze kktóre można przeznaczyć na remonty linii kolejowych tak a by opo nich mogl odbywać się szybki ruch pasażerski oraz przewoz towarowy

lelumel

to kolej przezywa teraz swój renesans a w naszym przypadku tani i szybki system transportu towaru w obrebie zielonych płuc kraju.

lelumel

łomża czeka na szybkie połaczenie kolejowe z warszawa , Białymstokiem i Olsztynem. To jest właśnie szansa dla naszego miasta .

lelumel

ta się doczekamy na pewno połączenia kolejowego. Oczywiście to by był duży plus, można sobie np. pojechać na robotę w Białymstoku, W-wie, a potem wrócić. Aby osiągały 120, było by fajnie. Marzenia...

---------------------------------------------

pendolino do roboty pomykać?suuuper

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org