niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
młodzi projektanci mody z Łomży

Poszukuję młodych zdolnych projektantów mody z Łomży.
Chce zorganizować pokaz mody. Można zaistnieć, pokaz będzie w lato następnego roku w Łomży.
Chcę zaprosić firmy sponsorskie takie jak np Cropp House czy inne więc byłaby możliwość nawiązania fajnych kontaktów.
Najfajniej byłoby gdyby stroje były typowo streetartowe, ale nie jest to konieczne, ważne żeby były indywidualnie projektowane.

Mile widziane gotowe stroje ale również i rysunki projektów.

Chciałabym zobaczyć jakieś próbki. Zdjęcia pokazowe (nie muszą być z wybiegów ^^ mogą być plenerowe, ale żeby ogólnie zobaczyć zarys) lub strona internetowa, lub własne rysunki.

Kontakt: magda.lena.kot.01@gmail.com można mnie znaleźć też co czwartek w plastyku od 16 do 20

Post jak najbardziej poważny, więc stali wyśmiewacze darujcie życie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: młodzi projektanci mody z Łomży

streetartowe czy można prosić po polsku i jasniej

lelumel

street - ulica
art - artystyczne

Nie ma odpowiedniego słowa w języku polskim idealnie odzwierciedlającego to o co chodzi.
Moda ulicy. Ale nie chodzi mi o obdarciuchów, którzy pozakładają na siebie wszystkie kolory i wzory i myślą że fajnie.
Moda w stylu Cropp Town lub House ale indywidualnie projektowana i dopasowana nie tylko do nastolatków. Coś pomiędzy sportowym stylem a casual (czyli codziennym) ale na wyższym poziomie.

Oczywiście chętnie porozmawiam z tymi co mają coś innego również do zaproponowania.

:)

oj kochana to wyższa szkoła jazdy nie wiem czy w tym miejscowym środowisku ktoś zdazy za twoimi myślami.

lelumel

Każda osoba ,która jest świadoma swojej wyjątkowości nie zwraca uwagi na narzucaną modę.

Pomysłowo.

...w razie potrzeby może będę mógł wesprzeć fotograficznie i promocyjnie pomysł :)...

Łomżyńskie Forum Fotografii na fb

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org