Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek w Miastkowie |
Czy ktoś wie co się stalo w Miastkowie niedaleko stacji paliw. Widziałem że ktoś lub coś przykryte było kocem termicznym, a na miejscu były już wszystkie służby ratunkowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek w Miastkowie |
Pies Eliny uciekł ze schroniska, bo głodny był...
|
|
!Masakra - jak ja uwielbiam czytać posty takich posrańców jak ty. nie masz nic do powiedzenia to zamknij ryj!!
|
|
.Pies Eliny uciekł ze schroniska, bo głodny był...
|
|
młody szczylu i co się tak rzucasz jak gówno w przerębli? taniej sensacji szukasz? jak jesteś taki ciekawy , trzeba było ryj wsadzić pod ten koc termiczny , hahahahaha,,, hehehehehe.. ................................ i nie interesuj się plotami , ...tak w tajemnicy ci powiem, że ja tam nasrałem pod ten koc i gówno w paliwo się zamieniło a tam NASA wysłała swoich ekspertów od pozyskiwania nowych żródeł energii , hehehehehe...
|
|
a ty już z UK ze zmywaka wróciłeś czy jesteś tam nadal menadżerem? hehehehehe...hahahaha...
|
|
Autor: !Masakra i Ty też to pamiętasz jak się ryba chwaliła ?
|
|
Spytaj się mamy...
|
|
Szczylem to może jesteś ty popaprańcu. Uważasz się za takiego cwaniaka to wystaw ryło zza klawiatury i zobaczymy czy na prawde taki z ciebie chojrak. Ciekawy jestem czy tak samo byś rozmawial do mnie w realu. A ja plotek nie szukam po prostu chciałem się dowiedzieć ponieważ mieszkam niedaleko czy nie był to ktoś z moich znajomych.
|
|
|
szczylu, ja sobie tu jaja robię z takich dupków jak ty, hahahaha..hehehehe.. co taniej sensacji szukają, bo na swej rodzinnej wsi jedyną rozrywką są tylko ploty hahahaha.. ...a co do ryła to hehehehe.. z każdym dupkiem takim jak ty dzieciaku nie muszę się sam osobiście szarpać hehehehehe... widzisz smarku ja cię mogę ośmieszyć, bo gilu w przeciwieństwie do ciebie, jebie , mnie co ty sobie myślisz hahahaha.... ja chłopczyku nie mam 25 latek a byś się zdziwił, że " zgredzik" może być taki sprawny, hehehehhe.. i przestań chłoptasiu się chwalić , bo dostanę zajadów hhehehe..
|
|
Jeśli swoje wypowiedzi uważasz za śmieszne to gratuluje poczucia humoru. Nie uważam że w jakikolwiek sposób mnie ośmieszyłeś. Z tego co widze i co czytam jedynie ciebie śmieszą twoje wypowiedzi. Odreagowujesz swoje kompleksy na forum - nieźle. Życze miłego życia Milcz albo powiedz coś takiego, co jest lepsze od milczenia.
|
|
Boże co za ludzie........... Co do wypadku był to mężczyzna z miejscowości Czartoria. Został potrącony przez samochód. Z informacji jakie udało mi się ustalić to ma złamania kończyn górnych i ogólne potłuczenia. Został zabrany do szpitala w celu przeprowadzenia szczegółowych badań. Pozdrawiam wszystkich normalnych.
|
|
sorry, mnie ploty co " ciotka Zielińska" powiedziała NIE INTERESUJĄ hehehehehe...hahahahaha... i tu wieś zawsze z buta wystaje, słoma??? trzeba było się sołtysa zapytać hehehehehe...
|
|
Dzięki pers za info
|
|
Autor: Egzorcysta (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-11-13 22:51 sorry, mnie ploty co " ciotka Zielińska" powiedziała NIE INTERESUJĄ hehehehehe...hahahahaha... i tu wieś zawsze z buta wystaje, słoma??? trzeba było się sołtysa zapytać hehehehehe... Ha, HA ale ,numer pierwszy idiota na forum , dyżurny plotkarz i jeszcze się wypiera. To tak jak świnia, plujesz w oczy a ona na to , że deszcz pada HA,HA,HA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
"i tu wieś zawsze z buta wystaje, słoma???" Jak może wieś wystawać z buta? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
No właśnie "to coś" nawet pisać nie umie, nie wspomnę o czytaniu!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |