niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie

I jak to się zakończy ?

..................

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie

po co zadajesz głupkowate pytanie, sam sobie odpowiadasz, poczekaj jak to się zakończy ,

taniej sensacji dzieciaku szukasz?

Re: Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie

hahahahahaha.. hehehehehe.,.

ja wiem jedno, jak cieczki dostałeś dzieciaku, to majtki będą mokre ...
hehehehe...

Tylko idioci śmieją się ze swoich przemówień

Przyjdzie czas ...

Autor: prezes504

durniem jesteś! przypomnieć ci CIULU jak jako niedoszły kandydat do Policji się starałeś,( TU na tym forum sam o tym pisałeś ) - a że DURNIÓW tam nie przyjmują , to taki IMBECYL , jak ty się nawet tam nie dostał ! hahaha.. hehehehe..

- ciekawy jest i twój temat dotyczący Straży Miejskiej w Łomży,
ja mam dobrą pamięć :

... pamiętasz tego zasmarkańca i fluka połykającego swoje gile z głosem ni to kobity , ni to psity, który UMIEŚCIŁ W NETCIE FILMIK z aranżowanej interwencji Łomżyńskiej Straży Miejskiej przed Urzędem Miejskim?

--- tak tam się domagałeś mandatu i CO?
kozakowałeś i du*pa mokra, jak zawsze DU*PY DAŁEŚ hahahahaha...

hehehehehehe..

dać ci frajerze linki do tematów tu na forum ?

A ja musiałem osobiście tego ciula zasmarkanego słuchać hihihi, i to nie jeden raz ale gdzieś ten rozwiązać-Straz-miejską,, zaginął na lomzynskich drogach zaginął. A swoją droga to menda społeczna której przeszkadza wszystko co jest nie zgodne z jego małym mieszkiem. Pozdrowienia dla pana Marka. Tab.....

Sory miało być móżdżkiem no tak małym ze nawet mi się nie mieści na klawiaturze

Policjantem/milicjantem, nie jestem i nie byłem nawet w ZOMO, czy SB hahahaha..hehehehe.,.

nawet też nie mam rodziny , znajomych w Straży Miejskiej,

ale nie lubię takich PSICH KUTASÓW jak prezes,
ot, Policjant jak dobrze wykonuje swoją pracę , to trzeba to uszanować ale jechać z hasłami HDWP i z tekstami o psach w Policji w czasie gdy się samemu tam starało dostać i z braku chociażby szczątkowej inteligencji się tam nie dało załapać ???

jakim trzeba być MATOŁEM i frustratem?
co ty na to prezes?

SAM DO PSÓW CHCIAŁEŚ I DO STRAŻY MIEJSKIEJ i co DEBIL się nie dostał?

...............................

Autor: prezes504 dać przykłady twoich tematów i postów ?
chcesz linki ?bo mi na takiego CIULA szkoda czasu .

Autor: prezes504

cisza, znowu du*py dałeś!

... a nie tak dawno temu kozakowałeś i mi ubliżałeś

hahahaha..hehehehe.....

w Kolnie ,a nie w Białymstoku !? No tak..

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org