Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie |
I jak to się zakończy ? ..................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie |
po co zadajesz głupkowate pytanie, sam sobie odpowiadasz, poczekaj jak to się zakończy , taniej sensacji dzieciaku szukasz?
|
|
Re: Śledztwo w sprawie „pobitych przez policjantów” poprowadzi prokuratura w Kolnie |
hahahahahaha.. hehehehehe.,. ja wiem jedno, jak cieczki dostałeś dzieciaku, to majtki będą mokre ... hehehehe...
|
|
Tylko idioci śmieją się ze swoich przemówień Przyjdzie czas ...
|
|
Autor: prezes504 durniem jesteś! przypomnieć ci CIULU jak jako niedoszły kandydat do Policji się starałeś,( TU na tym forum sam o tym pisałeś ) - a że DURNIÓW tam nie przyjmują , to taki IMBECYL , jak ty się nawet tam nie dostał ! hahaha.. hehehehe.. - ciekawy jest i twój temat dotyczący Straży Miejskiej w Łomży, ja mam dobrą pamięć : ... pamiętasz tego zasmarkańca i fluka połykającego swoje gile z głosem ni to kobity , ni to psity, który UMIEŚCIŁ W NETCIE FILMIK z aranżowanej interwencji Łomżyńskiej Straży Miejskiej przed Urzędem Miejskim? --- tak tam się domagałeś mandatu i CO? kozakowałeś i du*pa mokra, jak zawsze DU*PY DAŁEŚ hahahahaha... hehehehehehe.. dać ci frajerze linki do tematów tu na forum ?
|
|
A ja musiałem osobiście tego ciula zasmarkanego słuchać hihihi, i to nie jeden raz ale gdzieś ten rozwiązać-Straz-miejską,, zaginął na lomzynskich drogach zaginął. A swoją droga to menda społeczna której przeszkadza wszystko co jest nie zgodne z jego małym mieszkiem. Pozdrowienia dla pana Marka. Tab.....
|
|
Sory miało być móżdżkiem no tak małym ze nawet mi się nie mieści na klawiaturze
|
|
Policjantem/milicjantem, nie jestem i nie byłem nawet w ZOMO, czy SB hahahaha..hehehehe.,. nawet też nie mam rodziny , znajomych w Straży Miejskiej, ale nie lubię takich PSICH KUTASÓW jak prezes, ot, Policjant jak dobrze wykonuje swoją pracę , to trzeba to uszanować ale jechać z hasłami HDWP i z tekstami o psach w Policji w czasie gdy się samemu tam starało dostać i z braku chociażby szczątkowej inteligencji się tam nie dało załapać ??? jakim trzeba być MATOŁEM i frustratem? co ty na to prezes? SAM DO PSÓW CHCIAŁEŚ I DO STRAŻY MIEJSKIEJ i co DEBIL się nie dostał? ............................... Autor: prezes504 dać przykłady twoich tematów i postów ? chcesz linki ?bo mi na takiego CIULA szkoda czasu .
|
|
Autor: prezes504 cisza, znowu du*py dałeś! ... a nie tak dawno temu kozakowałeś i mi ubliżałeś hahahaha..hehehehe.....
|
|
w Kolnie ,a nie w Białymstoku !? No tak.. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |