niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stancja

moje pytanie czemu za pokoj w łomzy ludzie zyczą sobie po 600 pln.
czy to jest jakiś zart ??? łomza to nie warszawa ani białystok ze ceny wahają się od 350 do 600 pln.

pomyślcie troche zanim poje** was od hajsu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stancja

już za to cenę lepiej wynająć kawalerkę :) ja wynajmuje 49 metrów z opłatami za 800zł a ktoś za pokój chce 600 zł??? paranoja!!!

widocznie ich lokum jest tyle warte a Ty nie musisz tego wynająć

... może nie do końca na temat, ale...

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kazali-niewidomemu-opuscic-samolot-winny-pies-przewodnik/p6230

solidarność - uczy

Myslalem ze pokoj w lomzy kosztuje ok 150-200zl :)

nie ma sprawy, 150-200 na jedną noc i tam nie masz opłat za media, dopłacisz tylko z 500 za usługę osobistą

600zł
to chyba z wiktem i opitkiem
zasrani emeryci nakupowali mieszkań i teraz mysla ze beda szabrowac studentów i takich co nie maja mieszkania

skoncze to!!!
bede dzwonił na oferty za wysoka kase zobacze kto i gdzie wynajmuje i pojdzie do urzedu na sprawdzenie czy aby podatki sa opłacane?

To chyba jakiś umeblowany pokoj,po remoncie,media i dobra lokalizacja.... ja za kawalerke tyle place;p

Autor: ryba22
a ty chłopczyku chyba pisałeś, że andrzejki w UK spędzisz i co stanowisko na zmywaku już zajęte?

synku, będziesz kiedyś i ty emerytem, ( i " zasrani emeryci nakupowali mieszkań i teraz mysla ze beda szabrowac studentów i takich co nie maja mieszkania" ) - nikt ci nie broni, NAKUP i ty mieszkań ,

ale jak będziesz miał z czego , oj ja pamięć mam dobrą i pamiętam jak pisałeś kilka m-cy temu wstecz, o tym co robisz i jak zarabiasz w UK, jakie to tam biznesy robisz hahahahahehehe..

.........................

przytoczyć temat?

to ty chyba tam w UK za menadżera robisz?
może się dalej pośmiejemy???

chcesz chłopczyku, czy teraz morda w kubeł?

fajnie by było.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org